Uit eten met je ouders

Speelhoek tijdens eten

Kom gezellig eten met je ouders bij Reuselink. Kies je eigen gerechtje van het kidsmenu of smikkel lekker mee met je ouders. Ondertussen kun je spelen in de speelhoek.

Kidsmenu

Wordt het kippenbout, schnitzel, poffertjes of toch friet met snack? Of neem je (ook) een voorgerechtje? Lekkere tomatensoep met gehaktballetjes of meloen met ham? Hmmm.. jammie! Op het kidsmenu staan zoveel lekkere gerechten! Maar als je met papa of mama mee wilt eten kan dat ook. Op de grotemensen-menukaart staan ook allemaal lekkere dingen. Of neem je een bordje om van ze te ‘stelen’?

Speelhoek en speeltuin

Terwijl je ouders netjes aan tafel blijven zitten om te wachten op het eten, kun jij lekker de speelhoek induiken om lekker te spelen. Even een kleurplaat kleuren of toch bouwen met de blokken? Leuk! Misschien mag je na het eten ook nog wel even spelen in de binnenspeeltuin? Of is het daar te mooi weer voor en wil je liever zandkastelen bouwen in de buitenspeeltuin? Dat kan natuurlijk ook. Wist je dat er ook nog een kinderboerderij is? Kom je kijken bij de kippen, geiten, zwijntjes en pony Roos en zwijntjes Charli en Bibi?

Tijd om te eten!

Gelukkig wordt je wel geroepen als het eten klaar is. Smakelijk eten, hap hap hap! Zorg je er wel voor dat je nog een plekje in je maag overhoudt voor het toetje? Want zo’n lekker ijsje wil je natuurlijk liever niet over.

Wanneer kom je langs?

Kom jij ook gauw langs? Laat het ons even weten! Wil je meer weten over ons restaurant of onze speeltuin, stuur ons dan een berichtje of bel ons even.