Dineren in Winterswijk

Kom heerlijk dineren bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Ons gezellige en sfeervolle restaurant is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Lekker eten, drinken en genieten in Winterswijk.
Kom bijvoorbeeld na of tijdens uw uw fiets- of wandeltocht gezellig uit eten in ons sfeervolle restaurant met coffeebar! Iedereen is van harte welkom om te genieten van diverse gerechten. Of het nou een lunch, een borrel of uitgebreid diner is, bij Reuselink ben je aan het juiste adres. Snel, eenvoudig en voor een mooie prijs!

Menukaart

Bekijk onze diner- en dessertkaart. We hebben ook een speciaal kidsmenu. U kunt ook kiezen voor een 2 gangendiner voor slechts €21,50.

Typische Achterhoekse sfeer

De typische Achterhoekse gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving maken het tot een ideale plek om weer even op te laden. En…aan de kinderen hebben wij ook gedacht. Uiteraard hebben wij een speciale kidskaart, vol met gerechten die ze zeker goed zullen smaken. Maar niet alleen met het samenstellen van de menukaart hebben wij aan de kinderen gedacht. In ons restaurant kunt u ook perfect dineren met de kinderen. Terwijl u rustig aan het genieten bent van de lunch, het voor- of hoofdgerecht, kunnen de kinderen zich goed vermaken in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuin.

Binnen of buiten dineren

In het voorjaar van 2017 hebben wij het terras op onze binnenplaats helemaal aangepakt. In alle rust kunt u, uit de wind en in de laatste zonnestralen van de dag genieten van uw diner. Waar wilt u het liefst zitten? Wij laten aan u de keuze!

Verrassende gerechten

Onze menukaart is met de grootste zorg samengesteld. De gerechten en de gebruikte ingrediënten passen goed bij de omgeving. Lekker, verrassend en met een landelijk karakter. Heeft u allergieën of zijn er andere (dieet) wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan de bediening, zodat onze keukenbrigade er rekening mee kan houden.

Dineren met groepen

Wilt u met een grote(re) groep mensen komen dineren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook een speciaal groepsmenu voor groepen vanaf 12 personen.

Reserveren voor een diner

Wilt u zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij u om van te voren even te bellen (+31 (0)543 513025) of om hieronder online te reserveren.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :