Buitenspeeltuin

Buitenspeeltuin Winterswijk

Wanneer het buiten lekker weer is willen kinderen vaak maar een ding: lekker spelen! In Winterswijk vindt u een buitenspeeltuin, voor de hele jonge en wat oudere kinderen. Onze speeltuin bevindt zich in een bosrijke omgeving, een prachtige plek om met uw kinderen of kleinkinderen te komen spelen! Als ouder of grootouder hoeft u zich niet te vervelen. Reuselink biedt voldoende voorzieningen waarvan u kunt genieten, terwijl de kinderen plezier maken in de speeltuin.

Klimmen, klauteren en glijden

Bij onze speeltuin zijn er verschillende toestellen te vinden. De speeltuin beschikt over verschillende glijbanen, een klimtoren en een springkussen. Ook aan de kleintjes is gedacht; er is een speciale kleinere glijbaan en alle speeltoestellen worden omringd door een laag zand. Zo kunnen de kinderen grote zandkastelen bouwen en hoeven ze niet bang te zijn om te vallen!

Daarnaast beschikt het vakantiepark, waarop de speeltuin gelegen is, ook nog vele andere leuke speeltoestellen. Loop rustig door de groene omgeving en laat uw kinderen glijden van de glijbanen, laat ze koppeltje duiken op de verschillende rekstokken of breng een bezoek aan onze dierenweide

Kou of regen? Geen probleem!

Is het buiten koud of regent het? Kom dan zorgeloos spelen in onze binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin heeft verschillende speellagen en is geschikt voor jong en oud.

Aansluitend komen eten? Gezellig! In ons restaurant vindt u een menukaart met heerlijke gerechten, voor zowel jong als oud. Wij beschikken daarnaast over een terras. Waar dineert of lunch uw het liefst?

Dagje komen spelen in Winterswijk?

Wilt u ook een gezellig dagje komen spelen in onze binnen- en/of buitenspeeltuin in Winterswijk? Als daggast betaalt u €3,- entree. Hiervoor kunt u terecht bij de receptie. Daarnaast is het mogelijk om kinderfeestje te vierenbij de speeltuinen van Reuselink.