Erve Brookert

Naast ons restaurant, onze coffeebar, ons terras heeft Reuselink nog meer te bieden. Zo treft u een oud Saksische boerderij op ons complex aan. Erve Brookert is een Rijksmonument uit 1875 en beschikt over een theetuin. Ga terug in de tijd en ontdekt deze prachtige plek.

Hapje eten met uitzicht op historie

We weten het allemaal; uiteten is een van de lekkerste dingen om te doen. Naast de smaak en kwaliteit van het eten is er nog iets belangrijk voor de keuze van het restaurant; de uitstraling. En zegt u nou zelf? Wat is nou lekkerder dan genieten van heerlijke eten met uitzicht op een historisch pand? Niks toch. Bij Reuselink vindt u dat. Komt u ook tot rust in ons restaurant, coffeebar of op het terras? Tot snel!

Iets te vieren?

Feestje? Dan zit u bij Reuselink goed. Erve Brookert is een prachtige plek om uw gasten te ontvangen. De locatie leent zich ideaal voor verjaardagsfeesten, trouwfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsborrels of familiedagen. In de idyllische tuinen rondom de boerderij is het een waar genot om samen te proosten. Daarnaast is het organiseren van een feest bij Reuselink eenvoudig. Wat u wensen ook zijn, wij vertalen ze graag naar een geslaagd feestje.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de Erve Brookert bij Reuselink? Neem vrijblijvend contact met ons op! Graag zien wij u bij Reuselink in Winterswijk Brinkheurne.

tuinfeest in winterswijk trouwlocatie in winterswijk reuselink is ook voor een avondfeest zeer sfeervol verlicht buiten trouwen in winterswijk de tuin van reuselink is zeer geschikt voor een tuinfeest of bruiloft in winterswijk erve brookert, unieke trouwlocatie bij reuselink