Kegelbaan

Op zoek naar een gezellige activiteit voor een dag met familie of vrienden? Kom gezellig kegelen in Winterswijk. Reuselink beschikt over een gezellige en knusse kegelbaan. Wie gooit het beste van uw gezelschap? Het Reuselink beschikt over een tweetal kegelbanen.

Kom kegelen!

Kegelen lijkt erg op bowlen, maar er zit toch een degelijk verschil tussen beide sporten. Zo is de kegelbaan van een kleiner formaat en gooit u met kleinere ballen. Ook de manier van gooien is anders. Kegelen is een extra leuke activiteit wanneer alle deelnemers onervaren spelers zijn! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om borrelen en kegelen te combineren.

Reuselink is gevestigd in een bosrijke omgeving. Om uw gezellige dag nog een extra leuker te maken kunt u ervoor kiezen om een rustgevend rondje te wandelen of fietsen in het bos. Wij beschikken over verschillende fiets- en wandeltochten. Zo kunt u uitgerust aan het potje kegelen beginnen.

Gezellige feestlocatie

Daarnaast is het mogelijk om de kegelzaal af te huren voor feesten en partijen. Viert u bijvoorbeeld een verjaardag, personeelsfeest of een huwelijksfeest? De knusse en intieme kegelzaal is uitermate geschikt voor het organiseren van feesten voor kleine gezelschappen. Reuselink beschikt bovendien over verschillende andere zalen, die aansluit bij de grootte van uw groep.

U kunt ervoor kiezen om een gezellige kegelactiviteit af te sluiten met een etentje. Ons restaurant beschikt over een typisch Achterhoekse sfeer en een heerlijke spijskaart, zowel voor de lunch als voor het diner. Daarnaast leent het restaurant van Reuselink zich perfect voor etentjes met kinderen.

Komt u ook kegelen?

U kunt een baan reserveren bij de receptie of telefonisch. De baanhuur bedraagt €12,00 per baan, per uur. Wilt u meer informatie over de kegelen in de Kegelzaal van Reuselink in Winterswijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)543 51 30 25. Onze medewerkers staan u graag te woord.