Bowlingbanen

Bent u op zoek naar een bowlingbaan in Winterswijk? Dan bent u bij Reuselink aan het juiste adres. Kom gezellig met uw vrienden en familie een potje bowlen op de vier exclusieve bowlingbanen bij ons restaurant.

Boek hier online

Bowlen bij Reuselink

Bowlen is leuk voor jong en oud en daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit met de familie, als activiteit met vrienden of als bedrijfsuitje. Onze vier bowlingbanen zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Schoenen aan, een lekker drankje erbij en iedereen is klaar om te gaan!
Naast deze vier spectaculaire bowlingbanen heeft Reuselink ook twee indoor jeu de boules banen. Ideaal voor wat vrolijke afwisseling en een uitdaging voor jong en oud!

Trek gekregen?

Tijdens het bowlen of jeu de boulen kunt u natuurlijk genieten van een verfrissend drankje of een lekkere snack. Na alle inspanning kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke lunch of diner. Onze menukaart biedt voor elk wat wils. Heeft u een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Bowling regels

De regels voor bowlen zijn simpel: wie de meeste punten heeft na 10 beurten, die wint. Elke beurt heeft een speler twee worpen om met een bowlingbal de 10 pins op de bowlingbaan omver te gooien. Elke pin die omgegooid wordt levert 1 punt op. Lukt het een speler om alle pins in één keer om te gooien, dan scoort hij een strike: 10 punten. Doet hij er twee keer over, dan is dat een spare. Wanneer er in de 10e beurt een spare of strike gegooid wordt, krijgt de speler respectievelijk 1 of 2 extra worpen.

Openingstijden & prijzen

U kunt van woensdag t/m zondag komen bowlen bij Reuselink. Daarnaast zijn wij op maandag en dinsdag op aanvraag geopend voor groepen. Bekijk de exacte openingstijden per dag. Wij raden het aan om met maximaal 8 spelers per baan te bowlen, omdat u anders lang zult moeten wachten voordat u weer aan de beurt bent. Zo blijft het leuk voor iedereen. U huurt één baan vanaf €19,50 per uur. Kijk in het prijsoverzicht voor de precieze prijzen per dag.

Arrangementen

Naast losse baanhuur bieden wij ook verschillende leuke arrangementen voor een gezellige borrel, lunch of diner die u kunt combineren met een rondje bowlen. Zo hebben wij op donderdag Burger Night en organiseren wij op vrijdag en zaterdag Party Night. Bekijk de verschillende bowling arrangementen.

Bowlingbaan reserveren

Wilt u ook komen bowlen bij Reuselink? Reserveer dan een bowlingbaan via ons online boekingssysteem of telefonisch via 0031 (0)543 513025 of via e-mail: info@reuselink.nl. Voor vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wij raden u aan om minimaal 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde baan aanwezig
te zijn. U heeft dan tijd om de juiste schoenen te passen. Uiteraard is de schoenhuur gratis.