Jeu de boules

Jeu de boules is een leuk spel voor jong en oud en is daarom een echte aanrader voor een uitje met uw familie of vrienden. Bij Reuselink beschikken we over twee indoor jeu de boules banen. Dus ook wanneer het weer wat minder is, kunt u gezellig een potje jeu de boules bij ons komen spelen!

Boek direct online

Spelregels jeu de boules

Iedereen heeft wel eens gehoord van jeu de boules, maar de regels zijn misschien niet bij iedereen bekend. Wij leggen ze u graag even uit:

  • Een jeu de boules spel bestaat uit een aantal rondes. Het doel is om met uw team als eerste 13 punten te behalen.
  • Per ronde probeert u er met uw team voor te zorgen dat er zoveel mogelijk ballen van uw team het dichtst bij de but (de kleine bal) liggen ten opzichte van de ballen van het andere team.
  • Voor iedere bal die dichterbij de but ligt dan de dichtstbijzijnde bal van de tegenstander krijgt uw team 1 punt. Het verliezende team krijgt geen punten.

Jeu de boules reserveren

Reuselink heeft een tweetal jeu de boules banen. Deze banen zijn per uur te reserveren. Per baan kan er met minimaal 2 tot maximaal 6 personen gespeeld worden. U speelt jeu de boules altijd in twee teams op 1 baan. Het is mogelijk in verschillende teamindelingen te spelen.

  • Tete-a-tete : 2 teams met elk 1 speler : iedere speler heeft 3 ballen.
  • Doublette: 2 teams met elk 2 spelers : iedere speler heeft 3 ballen.
  • Triplette: 2 teams met elk 3 spelers : iedere speler heeft 2 ballen.

U kunt de jeu de boules banen eenvoudig reserveren via ons boekingssysteem.