Coffeebar

Iedere dag kun je vanaf 11.00 uur terecht bij onze coffeebar met terras voor een heerlijke kop koffie met gebak. Onze locatie is een ideaal trefpunt voor bijvoorbeeld wandelaars en fietsers. Vanaf Reuselink kun je namelijk zo de natuur in.

Ideaal vertrek- en rustpunt voor fietsers en wandelaars

Onze coffeebar is het startpunt van talloze fietsroutes en wandelroutes. Kom je even lekker uitrusten op ons terras? Laadt dan in de tussen tijd jouw e-bike weer op. Zo kun je er nog heel wat kilometers tegenaan! 

Lekker genieten terwijl de kinderen plezier hebben

Door de vele faciliteiten zoals de kinderboerderij en de binnenspeeltuin en buitenspeeltuin kun je rustig genieten van de Achterhoekse sfeer terwijl de kinderen zich volop kunnen vermaken. Daarnaast vind je bij Reuselink vier sfeervolle bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Ideaal voor alle weeromstandigheden. 

Coffeebar voor feesten en verjaardagen

De coffeebar is ook een gewilde plek voor een besloten feest of partij, en biedt plaats aan 30 à 40 personen. Voor meer informatie over de coffeebar kun je ons bereiken op telefoonnummer 0543-513025 of je kunt een mail sturen naar info@reuselink.nl.