Familiedag of familiereünie organiseren?

Feest bij Reuselink

De organisatie van een familiedag of familiereünie heeft altijd heel wat voeten in de aarde. Welke locatie kiest u? Welke datum wordt geprikt? Voor de zoektocht naar een geschikte locatie voor een gezellige familiedag hoeft u in ieder geval niet verder te zoeken. Bij Reuselink bent u aan het juiste adres! Wij bieden veel mogelijkheden om de dag tot een groot succes te maken voor jong en oud.

Reuselink: de perfecte locatie in Winterswijk

Reuselink is dé perfecte locatie voor een actieve familiedag, gezellige familiereünie of een mooie combinatie van beiden. Terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in onze binnen- of buitenspeeltuin of de dierenweide bezoeken, kunt u heerlijk genieten op het terras. Wij serveren u graag één van onze koffiespecialiteiten met iets lekkers. Voor de kinderen zetten wij ranja klaar. Na de koffie openen wij de bar voor u, waar u (andere) drankjes kunt bestellen.

De rest van de dag kunt u in overleg met ons invullen. Wilt u gewoon lekker bijkletsen? Dat kan! Maar ook een bezoekje aan Rijksmonument Erve Brookert (een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis uit 1875 gelegen op ons terrein) is zeker een aanrader.

Of.. Wat dacht u van een gezellig potje bowlen op onze exclusieve bowlingbanen of boulen op onze indoor jeu de boules banen? Een super leuke uitje voor de hele familie!

Na de koffie kunt u er ook voor kiezen om een wandeling te maken in de omgeving. Reuselink is namelijk gelegen midden in het prachtige Nationaal Landschap Winterswijk. Bij terugkomst zorgen wij voor de innerlijke mens. Onze keukenbrigade verzorgt graag een heerlijke lunch, high tea, buffet of barbecue voor u. Wilt u liever een hele andere invulling van de dag? Dat kan uiteraard!

Wilt u meer weten over de organisatie van een familiedag of een familiereünie?

Neem geheel vrijblijvend contact op en we vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn. Of beter gezegd: u kunt uw wensen aan ons doorgeven en in overleg stellen we het programma en de activiteiten voor de dag samen. Natuurlijk kunt u ook meteen een kijkje komen nemen bij ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne. We ontvangen u graag met een kop koffie, leiden u rond en vertellen over de mogelijkheden.