Kinderfeestje organiseren

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje in Winterswijk? Denk dan eens aan Reuselink! Wij helpen u graag met de organisatie van een onvergetelijk partijtje!

Reuselink: een verrassende plek voor een kinderfeestje

Een kinderfeestje kunt u perfect organiseren in samenwerking met het team van Reuselink. Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij een kinderplein ingericht. Aan de ene kant van het plein bevindt zich de buitenspeeltuin en aan de andere kant een binnenspeeltuin.

Terwijl de kinderen over en weer rennen kunt u genieten van de zon onder het genot van een kop koffie of wat fris. Ons kinderplein is erg overzichtelijk, u kunt dus gemakkelijk het overzicht bewaren en alle kinderen in de gaten houden. De kinderen kunnen heerlijk ravotten en naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren en glijden in de verschillende speelstructuren.
Een bezoekje aan de dierenweide op het terrein van Reuselink behoort ook tot de mogelijkheden. Succes gegarandeerd!

binnenspeeltuin bij ons resutaurant

Ranja en iets lekkers mogen niet ontbreken

De kinderen brengen goede zin, cadeautjes en veel gezelligheid mee. Kiest u voor ons kinderfeestarrangement, dan doen wij daar nog een schepje bovenop door voor ranja en chips te zorgen. En als afsluiter friet met een minisnack en een ijsje! In overleg stellen we het ideale kinderfeestje voor uw kind samen.

Kinderfeestarrangement

Kiest u voor ons kinderfeestarrangement, dan betaalt u slechts €8,95 per kind. Per volwassene betaalt u €6,95. Wat krijgt u voor dit arrangement?

– Onbeperkt spelen in de binnen- en buitenspeeltuin

– Bezoek aan de dierenweide met een minipaard, varkentjes en geitjes

– Ranja voor de kinderen en tweemaal koffie/thee voor de begeleidende volwassenen

– Zakje chips

– Frietjes met minisnack

– IJsje

Meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje bij Reuselink?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft als locatie voor het kinderfeestje van uw jarige jet of jarige job? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs! Wij laten u graag de mogelijkheden zien terwijl de kids alvast de speeltuin kunnen uitproberen.

Reserveren

Wilt u alvast reserveren voor een kinderfeestje? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.