Vriendendag organiseren

De temperatuur loopt weer op en de dagen worden langer. De tijd voor het organiseren van feestjes komt er weer aan! Bent u dit jaar aan de beurt voor het organiseren van een vriendendag? Bekijk eens de mogelijkheden die Reuselink in Winterswijk u te bieden heeft!

Je kijkt er weken naar uit en blikt er nog maanden op terug

Een vriendendag; u kijkt er weken naar uit en blikt er nog maanden op terug. Een dag lekker actief bezig zijn en als afsluiter genoeg tijd om te kletsen, te eten en te drinken; dat is een perfecte invulling van een vriendendag. Een vriendendag moet een elk jaar weer een waar succes worden, maar elk jaar wordt het lastiger om te organiseren, u moet immers iets organiseren wat iedereen leuk vindt. Bij Reuselink organiseert u een dag dat voor ieder wat wils heeft!

Combineer activiteiten met een feestavond

Bij ons zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van levend stratego, sporten op een van onze sportvelden of een lekker potje kegelen. In overleg erg veel mogelijk. Kom na afloop van de activiteit tot rust met een lekker diner, buffet of andere maaltijd. Een gezellig feestavond is dé afsluiter voor een vriendendag. Vanzelfsprekend maken wij het feest tot een avond om niet te vergeten. Wilt u het extra bijzonder? Wij adviseren u graag. Een verrassende act, sfeervolle band, swingende dj, prachtige decoraties of interessante workshops. Alles is mogelijk.

Bespreek je ideeën!

Wilt u graag uw vriendendag bij ons organiseren? Gezellig! Bespreek geheel vrijblijvend uw ideeën bij ons. Wij vertalen uw wensen graag naar een geslaagde dag. Of wilt u meer weten over het organiseren van een vriendendag bij Reuselink in de omgeving van Winterswijk? Neem contact met ons. Wij zijn dagelijks te bereiken via +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.