Verjaardagsfeest

coffeebar winterswijk

Bent u op zoek naar een zaal voor uw verjaardagsfeest in Winterswijk? Zoek dan niet verder! Bij Reuselink hebben wij verschillende zalen die u kunt huren voor het geven van een geslaagd verjaardagsfeest!

Wilt u uw verjaardag(en) vieren met een groter gezelschap of heeft u een keer geen zin om zelf alle voorbereidingen te doen? Dan is het huren van een zaaltje dé perfecte oplossing. Bij Reuselink hebben we verschillende zaaltjes die zeer geschikt zijn voor een verjaardag in huiselijke sferen.

Zaaltje huren voor een visite voor 30 tot 40 personen

Onze coffeebar met mooie grote tafels, lekkere loungebank en gezellige open haard is erg geschikt voor verjaardagen van 30 tot 40 personen. In een huiselijke sfeer kunnen u en uw gasten ontspannen genieten van een hapje en een drankje. Aan de bar is het ook goed vertoeven: lekker een biertje of een wijntje drinken, bijkletsen met vrienden en familie en proosten op de verjaardag.
coffeebar winterswijk restaurant reuselink in winterswijk

Zaaltje huren voor een verjaardag tot 75 personen

Ons restaurant toveren wij in een handomdraai voor u om tot een gezellige zaal met een gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Statafels, stoere tafels met stoelen of een combinatie van beide met de mogelijkheid om lekker de voetjes van de vloer te laten gaan op de dansvloer. Alles is mogelijk. U kunt eventueel zelf een DJ of andere muziek regelen, maar uiteraard nemen wij ook dat graag uit handen.

sfeervol uiteten in winterswijk kom genieten in ons restaurant in winterswijk

Wij regelen alles voor u!

Uw wensen zijn de basis voor onze ideeën. We denken graag met u mee om zowel u als uw gasten een onvergetelijke en gezellige avond te bezorgen. Wilt u beginnen met koffie met gebak of bonbons? Welke koude en/of warme hapjes wilt u serveren? En wellicht wilt u afsluiten met een lekkere zak friet of een broodje kroket? De mogelijkheden bij ons zijn bijna eindeloos.
Het grootste voordeel van een zaal huren bij ons is dat u zelf niets hoeft voor te bereiden of op te ruimen, dat doen wij voor u!

Meer weten over het huren van een zaal voor uw verjaardag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft om uw verjaardag in één van onze zalen te vieren? Neem contact met ons op of kom gewoon even bij ons  langs aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne. Wij laten u graag onze zalen zien, zodat u alvast sfeer kunt proeven en in de stemming kunt komen.