Zakelijke arrangementen

Voor zakelijke activiteiten zit u bij Reuselink in Winterswijk goed. Naast het aanbod van een tal van arrangementen voor families, biedt Reuselink ook op zakelijk gebied veel mogelijkheden. Komt u eens een dag vergaderen in een van onze zalen en sluit de dag gezamenlijk af met een lekker hapje eten.

Zaalhuur

Reuselink beschikt over verscheidene soorten zalen die geschikt zijn voor verschillende zakelijke doeleinden. Zo kunt u bij ons vergaderen, bijeenkomsten houden, lezingen organiseren of bijvoorbeeld workshops geven. Heeft u een ander doel voor ogen? Geen probleem. Voor het huren van een losse zaal betaalt u per dagdeel. Elke zaal is voorzien van Whiteboard met stiften, een flipover met stiften en papers, een beamer en een projectiescherm.

Arrangementen

Daarnaast kunt u kiezen voor complete zakelijke arrangementen. Naast de huur van een losse zaal, beschikt u bij een arrangement verder over technische benodigdheden voor uw activiteit, koffie, thee en water. Reuselink biedt arrangementen voor een tijdsduur van 5 uur of voor een gehele dag aan. Bovendien kunt u het arrangement uitbreiden met een borrel (inclusief warme hapjes), een diner of buffet.

Boules & Bowling

Wilt u naast uw vergadering of bijeenkomst nog een leuke activiteit toevoegen? Bij Reuselink vindt u vier sfeervolle bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. De perfecte onderbreking of afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst. Wie gooit de meeste strikes? De Jeu de Boules-banen zorgen voor onverwachts veel spelplezier.

Wat zijn uw wensen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor zakelijke activiteiten bij Reuselink? Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Of heeft u wensen voor uw eigen activiteit? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw ideeën. In overleg met ons zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Wij zijn dagelijks te bereiken op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.