Gezellige drukte tijdens goed bezocht open huis

Zondag 16 april 2017 hebben wij samen met onze gasten en overige belangstellenden het campingseizoen en daarmee eigenlijk ook ons terrasseizoen officieel geopend. De dag zijn we begonnen met een heerlijke paasbrunch die erg goed heeft gesmaakt. Vele eitjes zijn getikt, er is gesnoept van heerlijke warme broodjes en alle andere lekkernijen die in overvloed aanwezig waren. De kinderen konden zich laten schminken en samen met de paashaas eieren zoeken.

Vanaf 11.00 uur was er live-muziek op ons vernieuwde terras. Ondanks een enkele bui was ook dit een groot succes, het leek wel alsof de regen er niet was! Er heerste volop gezelligheid en drukte op en rondom ons recreatiepark.

Grietje Carleer heeft samen met ons de deuren van onze wellness opnieuw geopend. Grietje heeft een aantal Thai massages gegeven, onze gasten kwamen helemaal relaxt en ontspannen weer naar buiten.

Wij bedanken al onze gasten en bezoekers voor het enthousiasme tijdens het open huis en hopen u te mogen begroeten op ons recreatiepark, op ons terras of in ons restaurant.