BBQ organiseren

De dagen worden langer en de temperatuur loopt langzaam maar zeker op. De zomer is in zijn aantocht. Het is de tijd voor gezellige familiedagen, vriendendagen, teamfeesten, reünies, etc. Een barbecue is dan een perfecte afsluiting van een gezellige middag of een gezellige start van een feestavond. Bekijk de mogelijkheden van Reuselink in Winterswijk.

Barbecueën op een vernieuwd terras

Vanaf het voorjaar 2017 beschikken wij over een prachtig vernieuwd terras. Kom tot rust na een actieve familiedag en kom genieten van de zon op het terras. Terwijl u geniet van de avondzon en de geur van barbecue ruikt, komt u samen met uw gezelschap tot rust. Lekker kletsen, genieten van een glaasje bier, fris of wijn en een heerlijk stuk vlees of vis van de barbecue. Dat kan bij Reuselink. Vanzelfsprekend maken wij uw feest tot een succes.

Wilt u het extra bijzonder? Wij adviseren u graag. Een verrassende act, sfeervolle band, swingende dj, prachtige decoraties of interessante workshops. Alles is mogelijk.

Vermaak voor jong en oud

Naast een gezellig barbecue zit u bij ons ook goed voor het organiseren van actieve activiteiten voor jong en oud. Zo beschikken wij over een heuse binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen. Hebben we een kinderclubhuis, beschikken we over kegelbanen, sportvelden en nog veel meer. Door de prachtige natuur in de gemeente Winterswijk beschikt Reuselink ook over sfeervolle tuinen. Tussen de prachtig gekleurde bloemen en natuurlijke groene borders kunt u uw dag vol met activiteiten aftrappen. Wij richten de tuin naar uw wens in.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het organiseren van een barbecue bij Reuselink in de omgeving van Winterswijk? Of heeft u vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn ook bereikbaar op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.