Kinderfeestje organiseren

Een kinderfeestje organiseren is en blijft lastig. Wat gaat u doen? Hoeveel kinderen worden uitgenodigd? En niet geheel onbelangrijk: welke locatie in Winterswijk kiest u uit voor het kinderfeestje? Wij helpen u graag met de organisatie van een onvergetelijk partijtje!

Reuselink: een verrassende plek voor een kinderfeestje

Een kinderfeestje voor kinderen tot een jaar of 7 tot 8 kunt u perfect organiseren in samenwerking met het team van Reuselink. Speciaal voor onze kleine gasten hebben wij een kinderplein ingericht. Aan de ene kant van het plein bevindt zich de buitenspeeltuin en aan de andere kant een binnenspeeltuin.

Terwijl de kinderen over en weer rennen kunt u genieten van de zon onder het genot van een kop koffie of wat fris. Ons kinderplein is erg overzichtelijk, u kunt dus gemakkelijk het overzicht bewaren en alle kinderen in de gaten houden. De kinderen kunnen heerlijk ravotten en naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren en glijden in de verschillende speelstructuren.
Een bezoekje aan de dierenweide op het terrein van Reuselink behoort ook tot de mogelijkheden. Succes gegarandeerd!

binnenspeeltuin bij ons resutaurant

Ranja en iets lekkers mogen niet ontbreken

De kinderen brengen goede zin, cadeautjes en veel gezelligheid mee. Wij doen daar nog een schepje bovenop door voor ranja met iets lekkers te zorgen. Een taartje of een andere lekkernij om te beginnen en als afsluiter friet met een minisnack en een ijsje! In overleg stellen we het ideale kinderfeestje voor uw kind samen.

Meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje bij Reuselink?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft als locatie voor het kinderfeestje van uw jarige jet of jarige job? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs! Wij laten u graag de mogelijkheden zien terwijl de kids alvast de speeltuin kunnen uitproberen.

Reserveren

Wilt u alvast reserveren voor een kinderfeestje? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.