Kinderboerderij

Bij Reuselink hebben we een leuke kinderboerderij. Op deze kinderboerderij zijn verschillende dieren aanwezig. Maak kennis met onze geitjes, zwijntjes en de pony. Natuurlijk krijgen de dieren wel eens een kleintje, hoe leuk is het om te kijken naar pasgeboren geitjes? De kinderboerderij is weids opgezet waardoor de dieren zelf lekker veel ruimte hebben! Onze dieren zijn gewend aan kinderen en vinden het fijn om geaaid te worden. De kinderboerderij is de gehele dag geopend. 

Binnen- en buitenspeeltuin

Naast een bezoek aan de kinderboerderij kunnen de kinderen spelen in onze speeltuinen. We hebben een grote binnenspeeltuin. In de verschillende speellagen zijn spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen gecombineerd die garant staat voor uren vertier. In de buitenspeeltuin vinden de kinderen onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. 

Boules en Bowling

Voor nog meer vermaak kun je met het hele gezin bowlen of jeu de boulen. Onze vier bowlingbanen zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Jeu de boules is een leuk spel voor jong en oud en is daarom een echte aanrader voor een uitje met uw gezin. 

Trek gekregen van al die activiteiten? Kom de middag afsluiten met een heerlijke burger of pancake in Restaurant Reuselink