Kom spelen in onze buitenspeeltuin

Buitenspeeltuin Winterswijk

Wanneer het buiten lekker weer is wil je maar een ding: lekker spelen! Wist je dat je bij ons kunt komen spelen in onze buitenspeeltuin? Hij is geschikt voor jonge en wat oudere kinderen. Je ouders of opa en oma hoeven zich niet te vervelen: zij kunnen lekker op het terras wat drinken en eten.

Klimmen, klauteren en glijden

Bij onze speeltuin vind je verschillende toestellen. Zo hebben we verschillende glijbanen, een klimtoren en een springkussen. Ben je nog niet zo oud? Geen probleem, ook voor jou hebben we wat leuks: een speciale kleinere glijbaan. Ook vind je bij alle speeltoestellen een laag zand, dus kun je mooie zandkastelen bouwen!

Kou of regen? Geen probleem!

Is het buiten koud of regent het? Kom dan in onze binnenspeeltuin spelen. Ook hier kun je heerlijk klimmen en klauteren!

Kinderboerderij

Ben je dol op dieren? Dat komt goed uit! We hebben namelijk een leuke kinderboerderij met geiten, kippen, koeien, een pony en 2 zwijntjes! Kom je ze aaien?

Dagje komen spelen?

Wil je een dagje komen spelen? Dat kan! Kom met je ouders naar de receptie. Als entree betaal je €3. Zo kun je de hele dag spelen!