Moederdagbrunch in Winterswijk

moederdagbrunch in winterswijk

De tweede zondag van mei worden alle moeders in Nederland extra verwend, dan is het namelijk Moederdag! Bij Reuselink weet u zeker dat uw vrouw, moeder of oma niets te kort komt. Weet u niet wat u wilt geven als moederdagcadeau of bent u op zoek naar inspiratie? Schenk een gezellige moederdagbrunch bij Reuselink in Winterswijk. Kom genieten met uw gehele gezin of familie. De brunch start om 11.00 uur.

Uitgebreid genieten

Reuselink een uitgebreid luxe buffet met vele verschillende, verrassende warme en koude gerechten. Ook beschikken wij over lekkere kindergerechten. Als de zon schijnt en het weer laat het toe, dan is het mogelijk om te komen brunchen op ons terras. Genieten doet u niet alleen, daarom biedt Reuselink verschillende voorzieningen voor iedere gast. Wanneer de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij lekker uitrazen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Zo kan iedereen zorgeloos genieten bij Reuselink!

Tarieven

Voor deze luxe moederdagbrunch betaalt u €19,50 per volwassene. Voor kinderen tot 12 jaar hoeft u slechts €9,50 te betalen.

Het beste uit moederdag halen!

Wilt u uw vrouw, moeder of oma extra verwennen? Blijft u dan een nachtje bij Recreatiepark Het Winkel. Recreatiepark Het Winkel beschikt over een aantal chalets en kamers en vakantiestudio’s die verhuurd kunnen worden per nacht. Kom lekker tot rust en geniet van het Achterhoekse schoonheid en van elkaar. Het Winkel beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud!

Reserveer snel

Wilt u ook komen genieten van onze overheerlijke moederdagbrunch? Reserveer nu je tafel. Wees er snel bij want vol is vol! Dat kan telefonisch via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl. Wilt u meer weten over onze moederdagbrunch? Neem dan contact met ons op. Wij staat iedere dag voor u klaar. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn horen wij dat graag!

U kunt ook via onderstaand formulier reserveren.

Reserveringsformulier

  • :