Verras jouw moeder met een gezellige Moederdag brunch

Moederdagbrunch bij Reuselink

De tweede zondag van mei worden alle moeders in Nederland extra verwend, dan is het namelijk Moederdag! Bij ons restaurant Reuselink weet u zeker dat uw vrouw, moeder of oma niets te kort komt. Kom genieten met uw gehele gezin of familie. De brunch start om 11.00 uur.

Buffet

Onze moederdagbrunch bestaat uit een uitgebreid luxe buffet met vele verschillende, verrassende warme en koude gerechten. Ook aan de kinderen hebben we gedacht met lekkere kindergerechten. Als de zon schijnt en het weer laat het toe, dan is het mogelijk om te komen brunchen op ons terras. Wanneer de kinderen zijn uitgegeten kunnen zij lekker uitrazen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Zo kan iedereen zorgeloos genieten!

Tarieven

Voor deze luxe moederdagbrunch betaalt u €19,50 per volwassene. Voor kinderen tot 12 jaar hoeft u slechts €9,50 te betalen.

Reserveren

Wilt u ook komen genieten van onze overheerlijke moederdagbrunch? Reserveer nu je tafel. Wees er snel bij want vol is vol! Dat kan telefonisch via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl. Wilt u meer weten over onze moederdagbrunch? Neem dan contact met ons op. Wij staat iedere dag voor u klaar. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn horen wij dat graag!

U kunt ook via onderstaand formulier reserveren.

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :