Trouwlocatie in Winterswijk

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie voor jouw bruiloft? Dan ben je bij Reuselink zalencentrum aan het juiste adres! Onze locatie bevindt zich aan de rand van Winterswijk (Achterhoek), omgeven door het Nationaal Landschap. Ons zalencentrum heeft verschillende zalen, van klein tot groot, in verschillende stijlen. Je kunt dus altijd bij ons terecht.

Officiële trouwlocatie

Erve Brookert, gelegen op ons terrein, is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. De ingerichte tuin rondom de boerderij is niet alleen een prachtige plek om je gasten te ontvangen, maar ook nog eens door de Gemeente Winterswijk aangewezen als officiële trouwlocatie. De tuin kunnen we geheel naar eigen wens aankleden om de gewenste sfeer neer te zetten en te midden van familie en vrienden elkaar het ja-woord te kunnen geven. Deze mooie omgeving is ook zeer geschikt voor het maken van een prachtige trouwreportage.

Plan B

Maar wat als het onverhoopt regent op jouw trouwdag en je de ceremonie niet buiten kunt houden? Geen probleem. Je kunt bij ons uitwijken naar ons restaurant of een van onze zalen. We nemen graag plan B met jou door tijdens de voorbereidingen. Zodat je zorgeloos kunt toeleven naar de mooiste dag van jouw leven!

Lekker eten tijdens jouw trouwfeest

Reuselink is niet alleen een trouwlocatie of feestzaal. We zijn veel meer! Een uitgebreide koffietafel met verschillende soorten gebak en andere lekkernijen of een bruidstaart mag zeker niet ontbreken.

Gedurende de dag kunnen wij jou en jouw gasten ook culinair verrassen. In ons restaurant kunnen wij een heerlijke lunch (bijvoorbeeld in de vorm van een high tea of broodjesbuffet) en een uitgebreid diner serveren. Het diner serveren wij aan tafel of in buffetvorm. Dat overleggen we met elkaar!

Verschillende feestzalen geschikt voor ieder trouwfeest

Het ene bruidspaar geeft de voorkeur aan een bruiloft met een kleine(re) groep familie en vrienden, terwijl een ander bruidspaar het liefst een groot feest geeft of een uitgebreide receptie. Aan de wensen van ieder bruidspaar kunnen wij tegemoet komen. Wij hebben verschillende zalen die door een flexibel wandsysteem groter en kleiner gemaakt kunnen worden, afhankelijk van het aantal gasten.

Onze zalen hebben allemaal zo hun eigen stijl en sfeer. Onze luxe Jupiterzaal biedt ruimte voor ongeveer 150 gasten.

 

Overnachtingsmogelijkheden bij Reuselink

Wellicht komen een aantal van jouw gasten van wat verder weg en wil je ze de mogelijkheid bieden om in Winterswijk te overnachten. Ook dat kunnen wij voor jou faciliteren. Op onze camping (Het Winkel) kunnen jouw gasten overnachten in een chalet of Glamping lodgetent. Ook is er een 10-persoons familiehuis op de camping: een nostalgische boerderij met moderne inrichting.

De voorbereiding van jouw grote dag

Op jouw grote dag mag er natuurlijk niets mis gaan. Jouw wensen voor jouw trouwdag zijn de basis voor onze ideeën. Kies je voor zalencentrum Reuselink, dan zorgen wij ervoor, dat jouw trouwlocatie er tip top en volledig naar jouw wens uit komt te zien. Dat is alweer een zorg minder!

Meer informatie over Reuselink als trouwlocatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden die zalencentrum Reuselink te bieden heeft als trouwlocatie en locatie voor jouw bruiloft of avondfeest? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs! Wij laten jou graag de mogelijkheden zien en proeven die wij te bieden hebben om de mooiste dag van jouw leven tot een onvergetelijke dag te maken!