Paasbrunch in Winterswijk

Paasbrunch

Vanwege het coronavirus is ons restaurant gesloten t/m 28 april 2020. Hierdoor kan de paasbrunch dit jaar helaas niet doorgaan! 

Wilt u Pasen gezellig met de familie vieren maar heeft u nog geen idee wat u zou willen doen? Vier dit jaar Pasen samen in Winterswijk. Bij Reuselink in Winterswijk ontvangen wij u graag voor een gezellige, smaakvolle paasbrunch. Onze paasbrunch is geschikt voor iedereen; voor jong en oud en voor grote en kleine groepen.

Vier Pasen met de hele familie

Een paasbrunch is een perfecte manier om samen het traditionele paasfeest te vieren. Wij serveren diverse soorten verse harde en zachte broodjes, vele soorten broodbeleg (zoet en hartig, warm en koud) en natuurlijk ontbreken de eieren niet. Op die manier wordt er aan iedereen gedacht! En dit slechts voor €21,50 per persoon. Voor de jonge gasten tot 12 jaar betaalt u slechts €12,50.

Kom gezellig eten met jonge kinderen! Speciaal voor de jongste gasten heeft Reuselink leuke activiteiten georganiseerd. Terwijl jullie, als ouders, genieten van de brunch, kunnen de kinderen samen met de paashaas naar paaseitjes zoeken in de groene omgeving. Ook kunnen ze gaan spelen in onze (overdekte) speeltuin. Zo hoeven de kinderen niet lang aan tafel te zitten en geniet iedereen van een leuke dag!

Datum en tijd

De paasbrunch zal plaatsvinden op 1e Paasdag (zondag 12 april 2020) van 11.00 tot 14.00 uur.

Paasbuffet

Wilt u ultiem genieten met Pasen? Kom dan ook naar het paasbuffet op 1e Paasdag.

Blijf slapen!

Wilt u echt een ware beleving van het paasweekend maken? Blijf dan slapen bij het naastgelegen Recreatiepark Het Winkel. Het recreatiepark beschikt over campingplaatsen en verschillende chalets en een heus familiehuis die verhuurd worden per nacht of per weekend. Kom lekker tot rust in de Achterhoekse omgeving. Er zijn verschillende wandel- en fietstochten beschikbaar die het paasweekend extra rustgevend maken. Ook voor kinderen biedt de Achterhoek voldoende activiteiten. Het Winkel beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud!

Reserveer snel!

Wilt u gezellig komen brunchen tijdens Pasen met uw gezin of familie? Reserveer dan eenvoudig een tafel bij Reuselink in Winterswijk. Reserveer direct via onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch via 0543-513025 of per mail (info@reuselink.nl) reserveren. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn horen wij dat graag!

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :