Paasbuffet in Winterswijk

Vanwege het coronavirus is ons restaurant gesloten t/m 28 april 2020. Hierdoor kan het Paasbuffet dit jaar helaas niet doorgaan! 

Wilt u Pasen gezellig met de familie vieren maar heeft u nog geen idee wat u zou willen doen? Vier dit jaar Pasen samen in Winterswijk. Bij restaurant Reuselink in Winterswijk ontvangen wij u graag op 1e paasdag (12 april 2020) voor een gezellig, smaakvol paasbuffet. Ons paasbuffet is geschikt voor iedereen; voor jong en oud en voor grote en kleine groepen.

Vier Pasen met de hele familie

Een paasbuffet is een perfecte manier om samen het traditionele paasfeest te vieren. Voor slechts €27,50 per persoon komt u gezellig bij ons eten en genieten van een koud- en warm buffet. Voor jonge gasten tot 12 jaar betaalt u slechts €17,50 per persoon.

Wist u dat ons restaurant zeer geschikt is voor jonge kinderen? Speciaal voor de jonge gasten hebben we een aparte speelhoek ingericht. Ook kunnen ze gaan spelen in onze (overdekte) speeltuin. Zo hoeven de kinderen niet lang aan tafel te zitten en geniet iedereen van een leuke dag!

Datum en tijd

Het paasbuffet zal plaatsvinden op 1e Paasdag (zondag 12 april 2020) van 17.00 tot 20.00 uur.

Blijf slapen!

Wilt u echt een ware beleving van het paasweekend maken? Blijf dan slapen bij het naastgelegen Recreatiepark Het Winkel. Het recreatiepark beschikt over campingplaatsen en verschillende chalets en een heus familiehuis die verhuurd worden per nacht of per weekend. Kom lekker tot rust in de Achterhoekse omgeving. Er zijn verschillende wandel- en fietstochten beschikbaar die het paasweekend extra rustgevend maken. Ook voor kinderen biedt de Achterhoek voldoende activiteiten. Het Winkel beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud!

Reserveer snel!

Wilt u gezellig komen brunchen tijdens Pasen met uw gezin of familie? Reserveer dan eenvoudig een tafel bij Reuselink in Winterswijk. Reserveer direct via onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch via 0543-513025 of per mail (info@reuselink.nl) reserveren. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn horen wij dat graag!

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :