Pasen 2021 bij Reuselink

Wilt u Pasen gezellig met de familie vieren maar heeft u nog geen idee wat u zou willen doen? Vier dit jaar Pasen samen in Winterswijk. Op 1e en 2e Paasdag is er bij Reuselink namelijk van alles te beleven. Zo organiseren wij op 1e Paasdag de PaasSpelen en op 2e Paasdag is Reuselink het start- en eindpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Eerste Paasdag bij Reuselink: PaasSpelen

Kom op Eerste Paasdag, zondag 4 april, naar Reuselink en speel volledig corona proof de PaasSpelen! Op het buitenterrein rondom ons restaurant en in onze buitenspeeltuin kunt u met uw eigen gezin grappige en leuke spelletjes spelen! Daarnaast hebben we een leuke winactie.

Lees meer over de PaasSpelen

Vier pasen bij Reuselink

Tweede Paasdag bij Reuselink: wandel- en fietstochten

Op Tweede Paasdag, maandag 5 april,  is Reuselink het start- en eindpunt van een heerlijke wandeling of fietstocht. We hebben diverse wandel- en fietsroutes door het prachtige buitengebied voor u. Voordat u vertrekt kunt u nog even genieten van ons huisgemaakte paasbrood met een heerlijke kop koffie/cappuccino of verse thee en voor onderweg hebben we een goed gevulde PaasTas voor u klaarstaan. Lees meer over de PaasTochten.

Een heerlijk paasweekend!

Wilt u echt een ware beleving van het paasweekend maken? Blijf dan overnachten bij het naastgelegen Recreatiepark Het Winkel. Het recreatiepark beschikt over ruime campingplaatsen en verschillende chalets en een heus familiehuis die verhuurd worden per nacht of per weekend. Kom lekker tot rust in de Achterhoekse omgeving. Het Winkel beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud!

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de PaasSpelen of de PaasTochten? Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.