Coffeebar

Iedereen kan in onze coffeebar met terras terecht voor een goede kop koffie, een smakelijke lunch, een sfeervol diner met een betaalbare dinerkaart of een feestelijke borrel. Overdag is de coffeebar niet alleen een trefpunt voor vakantiegasten, maar ook voor bijvoorbeeld wandelaars en fietsers zijn veelvuldig in de coffeebar of op het terras te vinden.

Ideaal vertrek- en rustpunt voor fietsers en wandelaars

Onze coffeebar is het startpunt van talloze fietsroutes en wandelroutes. Wij zijn een uitstekende locatie in Winterswijk als vertrek- en rustpunt voor fietsers en wandelaars.

Lekker genieten terwijl de kinderen plezier hebben

Door de vele faciliteiten zoals de kinderboerderij en de binnenspeeltuin en buitenspeeltuin kunt u rustig genieten van de Achterhoekse sfeer terwijl de kinderen zich volop kunnen vermaken.

Coffeebar voor feesten en verjaardagen

De coffeebar is ook een gewilde plek voor een besloten feest of partij, en biedt plaats aan 30 à 40 personen. Voor meer informatie over de coffeebar kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0543-513025 of u kunt een mail sturen naar info@reuselink.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.