Happen en trappen

happen en trappen in winterswijk

Happen en trappen is lekker slingeren langs de Slinge!
Nationaal Landschap Winterswijk bestaat uit een coulisselandschap met houtwallen en heggen, afgewisseld met Saksische boerderijen, authentieke molens en scholtenhuizen. De ‘blauwe draad’ van dit sfeervolle gebied vormt de Slingebeek, die in een gezapig tempo door het landschap meandert. Rust en ruimte wachten op u.

Winterswijk is een mooi stukje Nederland, misschien wel het best bewaarde geheim van het oosten! Energiek, origineel, creatief en inventief: eenmaal kennis gemaakt, kom je altijd weer terug

Maak op de fiets kennis met Winterswijk

Om kennis te maken met Winterswijk is er een prachtige fietsroute uitgezet: op de fiets heerlijk Slingeren langs de Slinge. Deze route van 44 kilometer lang leidt u langs de mooiste plekken van de omgeving van Winterswijk. Van al dat trappen krijgt u vast en zeker trek. Ga daarom eerst lekker ‘trappen’ om vervolgens te kunnen ‘happen’. Restaurant Reuselink is één van de deelnemende restaurants langs deze route. Op het terras kunt u heerlijk bijkomen, genieten van de zon, een hapje en een drankje. Ondertussen kunt u ook uw fiets opladen mocht dat nodig zijn.

Enkele reacties van deelnemers

Heel leuk dagje uit!
Reactie van Ad van Beek op 28-10-2016

Een erg mooie route om te fietsen, beslist een aanrader. Gastvrije locaties!!
Reactie van Anne-Marie Horning-Verheijen op 30-09-2016

Prachtige fietstocht door een van de mooiste landschappen van Nederland. Het eten en drinken onderweg is heerlijk.
Reactie van nijland op 13-09-2016

Meer informatie over Slingeren langs de Slinge

Wilt u meer weten over deze prachtige fietsroute? Op de website van Happen en Trappen vindt u alle informatie. Tevens kunt u via deze website reserveren.