Terras

Terras

Sinds een aantal jaren beschikt Reuselink over een geheel vernieuwd terras: het gezelligste terras in Winterswijk voor het hele gezin. U kunt bij ons komen genieten van een lekkere kop koffie of heerlijke lunch, maar u kunt ook een high beer reserveren.

Ontdek de omgeving

Winterswijk kent een prachtige groene en natuurlijke omgeving. Heerlijk om lekker een eind te wandelen door de bossen of een ideale mogelijkheid om de fiets te pakken en erop uit te trekken. Zo ontdekt u zelf hoe mooi Winterswijk en zijn omgeving is.

Winterswijk kent verschillende fietstochten. Zo kunt u erop trekken in verschillende richtingen, kies bijvoorbeeld voor ‘Fietsroute het Winkel’. Deze route begint en eindigt bij restaurant Reuselink. De route is ongeveer twintig kilometer lang en neemt u mee langs de mooiste plekjes van Winterswijk. Na afloop van de route kunt u uw e-bike bij ons opladen en zelf ook heerlijk tot rust komen op ons terras of in ons restaurant.

Kom tot rust

En zegt u eerlijk, wat is er nou heerlijker dan een lekkere lunch, een kopje koffie of iets anders lekkers op een zonnig terras midden tussen de natuur nadat u een heerlijk stuk gefietst hebt? Bij Reuselink in Winterswijk zit u hiervoor goed. Laat uw (klein)kinderen lekker uitrazen op het vernieuwde kidsplein, terwijl u geniet van de zon op ons heerlijke lounge terras. U komt geheel tot rust in onze loungebanken en knusse hoekjes. En dat allemaal op houten vlonders, onder sfeervolle verlichting en tussen de fruitbomen.

Terrasacties

We organiseren regelmatig terrasacties. Houd hiervoor onze nieuwsberichten in de gaten of volg ons op Facebook!

Meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 07:30 uur – 22:00 uur op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.