Uiteten met kinderen

Uit eten met kinderen

Een ontspannen momentje met uw gezin kan niet zonder eten en drinken, daarom biedt Reuselink verschillende eetgelegenheden. Wij beschikken over een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Zo wordt uit eten met kinderen één groot feest.

Restaurant of coffeebar?

Reuselink in Winterswijk beschikt over een tweetal eetgelegenheden, zo vindt u bij ons een modern restaurant en een coffeebar met terras. In ons moderne restaurant geniet u van een heerlijk diner tegen een betaalbare prijs. Ons à la carte menu beschikt tevens over gerechten speciaal voor kinderen. In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voelt u zich gegarandeerd thuis en geniet uw gezin en het eten.

Bij onze coffeebar met terras kunt u terecht voor een goede bak koffie met een overheerlijk stuk gebak, een smaakvolle lunch of een gezellig, culinair diner. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Verwen uw kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje! Wanneer het buiten lekker weer is kunt u lekker genieten op ons vernieuwde Franse terras. Lekker genieten in de loungebanken en knusse hoekjes onder sfeervolle verlichting en tussen de fruitbomen. Zo wordt uiteten met uw kinderen een ware beleving.

Lekker uitrazen in de (binnen)speeltuin

Het blijft een lastig iets voor ouders; kinderen die tijdens het eten van tafel gaan, vooral wanneer de maaltijd op is. Bij Reuselink vindt u  zowel een binnenspeeltuin als buitenspeeltuin. Voor de kinderen is er niks leuker om na afloop van de maaltijd lekker uit te razen in de speeltuinen. Wanneer uw kinderen zich vermaken met de glijbanen, het springkussen of in het zand, kunt u genieten van een bak koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten!

Menukaarten

Nieuwsgierig geworden naar wat er op het menu staat? Bekijk hier onze menukaarten.

Reserveer uw tafel!

Wilt u lekker komen eten bij Reuselink in de groene omgeving van Winterswijk? Reserveer dan snel uw tafel. Dat kan heel eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier, maar ook via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Bevat uw gezelschap personen met een allergie of heeft u om andere redenen voorkeur voor het weglaten van bestanddelen van onze gerechten? Geeft u dit dan bij de reservering aan.

Wilt u meer weten over uiteten bij Reuselink of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag in ons restaurant, coffeebar of op ons terras.

Reserveringsformulier

  • :