Familierestaurant

Uit eten met kinderen

Een ontspannen momentje met uw gezin kan niet zonder eten en drinken. Wist u dat restaurant Reuselink in Winterswijk een echt familierestaurant is? We beschikken over een uitgebreide kaart (inclusief kidsmenu) met voor ieder wat wils. Maar dat is niet alles! Tijdens uw bezoek kunnen uw kinderen heerlijk spelen en onze kinderboerderij bezoeken. Zo wordt uit eten met kinderen één groot feest.

Lekker uitrazen in de (binnen)speeltuin

Het blijft een lastig iets voor ouders; kinderen die tijdens het eten van tafel gaan, vooral wanneer de maaltijd op is. Bij ons kunnen uw kinderen zowel in een binnenspeeltuin als buitenspeeltuin terecht. Ook hebben we binnen in ons restaurant een speciaal speelhoekje. Voor de kinderen is er niks leuker om na afloop van de maaltijd lekker uit te razen in de speeltuinen. Wanneer uw kinderen zich vermaken met de glijbanen, het springkussen of in het zand, kunt u genieten van een bak koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten!

Speelhoek tijdens eten

Restaurant of coffeebar bezoeken?

U kunt bij ons kiezen: komt u ’s avonds dineren in ons moderne restaurant? Of komt u overdag gezellig naar onze coffeebar met terras? Zowel ons restaurant als onze coffeebar zijn ideaal met kinderen! Ons à la carte menu beschikt tevens over gerechten speciaal voor kinderen. In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voelt u zich gegarandeerd thuis en geniet uw gezin en het eten.

Bij onze coffeebar met terras kunt u terecht voor een goede bak koffie met een overheerlijk stuk gebak of een smaakvolle lunch. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Verwen uw kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje!

Wanneer het buiten lekker weer is kunt u lekker genieten op ons vernieuwde terras. Lekker genieten in de loungebanken en knusse hoekjes onder sfeervolle verlichting en tussen de fruitbomen. Intussen spelen uw kinderen heerlijk in de buitenspeeltuin. Zo wordt uit eten met uw kinderen een ware beleving.

Reuselink-terras

Menukaarten

Nieuwsgierig geworden naar wat er op het menu staat? Bekijk hier onze menukaarten.

Reserveer uw tafel!

Wilt u lekker komen eten bij Reuselink in de groene omgeving van Winterswijk? Reserveer dan snel uw tafel. Dat kan heel eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier, maar ook via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Bevat uw gezelschap personen met een allergie of heeft u om andere redenen voorkeur voor het weglaten van bestanddelen van onze gerechten? Geeft u dit dan bij de reservering aan.

Wilt u meer weten over uiteten bij Reuselink of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag in ons restaurant, coffeebar of op ons terras.

Reserveringsformulier