Schoolreisje bij Reuselink

Bowlen bij Reuselink

Op zoek naar een uitje voor jouw school of klas? Kom naar Reuselink. Bij Reuselink is van alles te doen voor jong en oud(er) voor een fantastisch schoolreisje! De kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen in de binnen- of buitenspeeltuin of bowlen op de bowlingbaan. Ook leent het terrein bij het Reuselink zich uitstekend voor allerlei activiteiten.

Boules & Bowling

Reuselink heeft vier spectaculaire bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Zowel bowlen als boulen zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Omdat het overdekt is, ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Een topuitje voor een schoolreisje dus.

Speeltuinen

Reuselink heeft twee grote speeltuinen waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Met mooi weer kan de klas lekker spelen in de buitenspeeltuin, is het wat slechter weer dan is de binnenspeeltuin ook erg geschikt.

De binnenspeeltuin bij Restaurant Reuselink bestaat uit verschillende speellagen met op elke laag uitdagende spelonderdelen. De spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen in onze binnenspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. En terwijl de kinderen volop spelen, houd jij vanaf het kinderplein een oogje in het zeil. Uiteraard zijn alle speelelementen kindvriendelijk en voldoen ze aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften, zodat de kinderen zorgeloos kunnen spelen!

In onze ruime buitenspeeltuin bevinden zich onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. De speeltoestellen zijn omgrensd met zand, waardoor het voor de kleintjes ook leuk spelen is! Ook is er speciaal voor de kleintjes een kleinere glijbaan.

Arrangementen Reuselink

Voor ieder kind ranja met een frietje? Of een andere snack? Wij regelen het graag.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een schoolreisje of klassenuitje bij Reuselink? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het invullen van de activiteiten.