Hoera! Op zondag 28 november komen de Sint en zijn Pieten weer naar Reuselink! En dat belooft weer een heel mooi feest te worden! Vanwege de corona maatregelen én de gezondheidsrisico’s door de oplopende besmettingen hebben we met de Sint en zijn Pieten afgesproken dat er weer een hele leuke route over het park gereden kan worden. Sinterklaas vindt het namelijk erg leuk om alle kinderen van Winterswijk en omgeving even persoonlijk gedag te zeggen! Komen jullie ook?

Zondag 28 november vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur kun je gratis deelnemen aan de Sint & Pieten Drive Thru. Er is weer een hele speciale route met letterspeurtocht over het park uitgezet waar je natuurlijk ook een heleboel Pieten van allerlei leuke dingen ziet doen. De verkeerspieten wijzen iedereen de weg, zodat er geen opstoppingen op de Slingeweg ontstaan. De route begint vanaf de Wooldseweg / Hijinkhoekweg. Het is verplicht om in de auto te blijven zitten en natuurlijk hebben alle Pieten een Coronacursus gehad. Tijdens de route is het mogelijk koffie, thee, frisdrank en wat lekkers te verkrijgen.

Na afloop van de route ben je van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijke lunch, een burger of een echte PietenPancake! Graag even vooraf reserveren of op basis van beschikbaarheid. Bekijk alvast onze menukaart. Daarna nog een gezellig potje bowlen of jeu de boulen? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer alvast een baan.

 

Sint & Pieten Drive Thru

Kleurplaat winactie

KnutselPiet heeft een hele mooie tekening gemaakt, maar deze moet nog worden ingekleurd! Print deze maar snel uit en lever deze op 28 november bij de Drive Thru in bij PancakePiet. Wie weet word jij de winnaar van een kinderfeestje voor 6 kinderen!