Sint & Pieten Drive Thru

Lieve lieve kinderen van Sinterswijk en omgeving,

Zoals elk jaar vind ik het heel fijn om weer vanuit Spanje naar het prachtige Sinterswijk te komen. Dit jaar is het allemaal wat anders dan anders, dat hebben jullie vast al wel gemerkt. We moeten ons allemaal aan de regels houden, anderhalve meter afstand, geen handjes schudden, geen intocht. Ook jullie prachtige liedjes en dansjes… wat mis ik dat toch!

Maar, lieve kinderen…. Mijn slimme Pietje en Marjon van het Sinterswijkjournaal kwamen op een heel goed idee! Ze riepen; “ Sinterklaas, Sinterklaas waarom laten we de kinderen niet bij Reuselink komen? Daar hebben ze een Sint & Pieten Drive Thru! “

WAT IS DAT; EEN SINT & PIETEN DRIVE THRU?

Jullie mogen op zondag 29 november tussen 10.00 en 15.00 uur met je ouders, broertjes en zusjes in de auto bij Reuselink aan de Slingeweg 20 komen. Er is een hele speciale route met een letterspeurtocht over het park uitgezet waar je natuurlijk ook een heleboel Pieten van allerlei leuke dingen ziet doen. De verkeerspieten wijzen jullie de weg. Denk er aan dat er alleen kan worden begonnen met de route met aankomst vanaf de Wooldseweg/Hijinkhoekweg. Het is ook verplicht om in de auto te blijven zitten en natuurlijk hebben al mijn pieten een Coronacursus gehad.

Aan het einde van de route ben ik er natuurlijk ook en ik zou het heel leuk vinden als je een tekening of knutselwerkje voor me meeneemt.

Mijn knutsel Piet heeft een hele mooie tekening gemaakt, maar deze moet nog worden ingekleurd! Print deze maar snel uit en lever deze op 29 november in bij Reuselink, wie weet word jij de winnaar van een kinderfeestje voor 6 kinderen!

Download je tekening hier

 

 

 

 

Natuurlijk heb ik ook een lekker cadeautje voor jou!
Heel graag zie ik jullie bij Reuselink, tot snel… Dag hoor!

Lieve groet,

Sint

 

 

Tip van de sint

Bekijk onze cadeaupakketten

High Tea cadeaupakket