Sint & Pieten Spelen

Hoera! Op zondag 27 november komen de Sint en zijn Pieten weer naar Reuselink! Dat belooft weer een mooi feest te worden en dat vieren wij graag samen met jullie. 

Dit jaar doen we dit in de vorm van de Sint & Pieten Spelen. Zo is er onder andere een pietenschool waar je leert om een echte hulppiet te worden, kun je samen met de Pieten een balletje gooien op onze bowlingbanen en gaan de voetjes van de vloer bij de pietendisco! Ook heeft KnutselPiet weer een leuke tekening gemaakt. Deze kun jij inkleuren bij onze knutselpieten op 27 november en inleveren bij Sinterklaas. Kleur jij de kleurplaat in op je allermooist? Wie weet word jij dan wel de winnaar van een kinderfeestje voor 6 kinderen. 

Maar dat is nog niet alles… want aan het eind van de spelen kunnen jullie Sinterklaas ontmoeten tijdens een meet & greet!  

Zondag 27 november vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur kun je gratis deelnemen aan de Sint & Pieten Spelen. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Komen jullie met de auto? Dan graag aanrijden vanaf de Wooldseweg/Hijinkhoekweg en de auto parkeren op onze ruime parkeerplaats. Nadien kun je ons verlaten via Brinkheurne, zodat er geen opstoppingen ontstaan op de Slingeweg. 

Tijdens de Sint & Pieten Spelen is het mogelijk om tegen betaling koffie, thee, chocolademelk, frisdrank en lekkers te verkrijgen. 

Goed om te weten: de activiteiten (m.u.v. de buitenspeeltuin) vinden binnen plaats. De Sint & Pieten Spelen zijn dus ook leuk bij druilerig weer.

Sinterklaas bij Reuselink

Heb je vragen over de Sint & Pieten Spelen?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.