Arrangementen terras

Reuselink terras

Wilt u gezellig borrelen met een groep vrienden of collega’s? Of wilt u een dineren op ons terras? Reuselink heeft verschillende smakelijke arrangementen voor groepen.

Tafel BBQ

Wilt u de gezelligheid van gourmetten, maar dan met een barbecue? Dat kan met met het tafel BBQ arrangement. U heeft de keuze uit verschillende soorten vlees en scampi die u zelf kunt barbecueën op de Lotus barbecue. Daarnaast krijgt u ook stokbrood met smeersels, rauwkostsalade, een groenteschotel, frites en sauzen. Dit arrangement is te reserveren vanaf 2 personen. Voor kinderen is er een aangepast menu. Mocht de tafel BBQ in verband met het weer niet mogelijk zijn, dan kunt u binnen genieten van een speciaal menu.

High tea

Bij Reuselink kunt u ook terecht voor een traditionele high tea. Geniet van lekkere sandwiches, scones, mini muffins en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een high tea niet compleet zonder thee, deze kunt u onbeperkt drinken. Als u in plaats van thee koffie wilt, kan dat ook. Dit arrangement is vanaf 4 personen te reserveren minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

High wine en high beer

Ook lekker! Een high wine of high beer bij Reuselink. Bij de high wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijgt u allerlei bijpassende lekkernijen. Bent u meer van het bier? Ook een high beer is bij ons te boeken. Wij serveren u drie soorten bier met eveneens heerlijke bijpassende gerechtjes. Beide arrangementen zijn vanaf 2 personen te reserveren minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Reuselink-high-beer

Meer weten?

Wilt u meer weten over alle arrangementen bij Reuselink? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze pagina Menukaart. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.