Dineren op het terras

Kom heerlijk dineren op het terras van Reuselink in Winterswijk. De ideale plek om uzelf op te laden. Ons gezellige en sfeervolle terras is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Lekker eten, drinken en genieten dus, in het groene Winterswijk. Kom tot rust op ons terras na een heerlijke wandelroute of fietstocht, of laat het diner de start voor een gezellige zomeravond zijn.

Dineren met kinderen

Door de ideale ligging van Reuselink is dineren met kinderen op terras een ware belevenis. Naast dat onze keukenbrigade speciale kindergerechtjes bereidt, biedt Reuselink nog veel meer. Zo kunt u uitrazen met de kinderen in het bos, de kinderen laten spelen in onze binnen- of buitenspeeltuin of kom gezellig langs in onze dierenweide. Onze dieren genieten van alle aandacht die ze krijgen. Het ideale is; vanaf ons terras heeft u bijna altijd zicht op uw kinderen. Zorgeloos genieten doet u dus bij Reuselink in Winterswijk. Komt u ook langs?

Menukaart

Nieuwsgierig geworden naar het menu? Bekijk onze menukaarten.

Genieten in een bosrijke omgeving

De schoonheid van de groene Winterswijkse omgeving doet u pas echt op het terras van Reuselink. Midden tussen het groen en de dieren geniet u van echte Achterhoekse gerechten. De combinatie tussen de omgeving en de gerechten zorgen voor een unieke belevenis. Een landelijk karakter met een eigenwijze smaak. Heeft u allergieën of zijn er andere (dieet) wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan de bediening, zodat onze keukenbrigade er rekening mee kan houden.

Reserveren voor een diner

Wilt u zeker zijn van een plek op ons terras, dan adviseren wij u om van te voren even te bellen op 0543-513025 of om hieronder online te reserveren.

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :