Frühshoppen op ons terras

In het voorjaar en gedurende de gehele zomer kunt u op verschillende zondagen Frühshoppen op ons terras! Vanaf 11.00uur staat de koffie klaar, is onze bar geopend voor heerlijke getapte (speciaal) biertjes en wordt er een vrolijke noot gespeeld. Iedere keer met medewerking van een andere artiest, ensemble of DJ. Wij nodigen u van harte uit op ons terras! (Mocht het nu slecht weer zijn, dan verplaatsen we het eventueel naar binnen.)

Voor de kids openen wij de deuren van de binnenspeeltuin en ook in de speeltuin buiten kan volop gespeeld worden!
Kortom: één en al gezelligheid voor het hele gezin.

Data Frühshoppen

Op dit moment zijn de data voor de zomer van 2018 nog niet vastgesteld. Wilt u weten wanneer er weer een gezellige ochtend op het programma staat? Via onze website en onze Facebook pagina informeren wij u hierover.

Activiteiten voor iedereen

Op ons terras kun je genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, terwijl uw kinderen de gehele dag spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin. Reuselink beschikt verder over een leuke kinderboerderij. Er zijn verschillende dieren aanwezig. Uw kinderen kunnen gerust naar de dieren toelopen om ze te aaien of gedag te zeggen. Hoe leuk is dat?

BBQ in de zon!

Sinds het voorjaar 2017 beschikken wij over een prachtig vernieuwd terras. Sluit de dag gezellig af met een barbecue. Bij ons geniet u van heerlijke stukken vlees of vis, heerlijke drankjes en de zon. Bij Reuselink maken wij de zondag extra bijzonder.