Lunchen op het terras

Bijkomen en van een lekkere lunch genieten doet u op het terras bij Reuselink. Ons restaurant beschikt over een prachtig vernieuwd terras, waar u heerlijk tot rust kan komen na een lange wandel- of fietstocht. Komt u ook een hapje eten en een drankje doen? Bekijk hier onze lunchkaart.

Lunchen met kinderen

Het leuke is dat lunchen met (klein)kinderen bij Reuselink in Winterswijk heel gezellig is. Ons restaurant beschikt over een speciale kinderkaart. Deze gerechten vallen absoluut bij uw kinderen in de smaak. Kinderen hebben nu een hekel aan het lang aan tafel blijven zitten, bij Reuselink is dat geen probleem. Wij beschikken over een binnenspeeltuin en buitenspeeltuin waar uw kinderen lekker kunnen uitrazen. Of laat u kinderen lekker genieten in onze dierenweide. Zo heeft iedereen een leuke dag!

Speciale wensen

Wilt u met een groep bij ons terras langskomen lunchen? Gezellig! Om jullie komst zo aangenaam mogelijk te maken is het handig om door te geven of u speciale wensen heeft. of volgt iemand uit uw gezelschap een dieet? Wij horen het graag. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Bovendien beschikt Reuselink over meerdere zalen, geschikt voor veel doeleinden; van feestjes tot vergaderingen. In overleg met ons zijn er veel mogelijkheden beschikbaar.

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden naar de lunchmogelijkheid bij Reuselink op het terras? Of wilt u meer weten over andere mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken op 0543 51 30 25.