Uit eten met een groep

Kom lekker uit eten bij Reuselink in Winterswijk met je familie, vrienden of collega’s. Natuurlijk kunt u in ons restaurant of met mooi weer op ons mooie terras terecht , maar wij hebben ook een aantal zalen waar u met een grote(re) groep kan eten. Wij hebben speciaal voor groepen een groepsmenu opgesteld. Ook hebben we een ruime keuze aan groepsbuffetten.

Groepsmenu

Wij hebben een speciaal groepsmenu samengesteld waarbij u de keuze heeft tussen een tweegangenmenu, met voor- en hoofdgerecht en een drie- of viergangenmenu. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit menu. Wilt u alleen een hoofdgerecht? Dat kan natuurlijk ook! Dit menu is te reserveren vanaf 12 personen.

Groepsbuffetten

Wij hebben verschillende buffetten voor elk moment van de dag en voor elk seizoen. Voor een lekker ontbijt-, lunch of brunchbuffet bent u bij ons aan het goede adres. Natuurlijk hebben we ook verschillende warm en koud buffetten. Wilt u liever een paar kleine hapjes? Kijk dan eens naar ons tapasbuffet of een van de fingerfood buffetten.

Bowlen met de groep

Reuselink beschikt ook over mooie bowling en indoor jeu de boules banen. Echt een aanrader voor gezinnen met kinderen van jong tot oud. Perfect voor een groepsuitje. Wat is er nu leuker dan eerst gezellig een potje te bowlen en daarna een lekker hapje eten met z’n allen?

Uit eten met kinderen

Reuselink is een kindvriendelijk restaurant. Middenin ons restaurant is een speciaal speelhoekje voor de kinderen. Naast ons restaurant is ook een grote buitenspeeltuin en binnenspeeltuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we bovendien een speciale juniorkaart met allemaal lekkere gerechten.

Reserveren voor een diner

Wilt u zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij u om van te voren even te bellen (+31 (0)543 513025) of om hieronder online te reserveren.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :