Uiteten met kinderen in Winterswijk

Een ontspannen momentje met uw gezin kan niet zonder eten en drinken, daarom biedt Reuselink in Winterswijk verschillende eetgelegenheden. Wij beschikken over een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Zo wordt uiteten in Winterswijk met kinderen een waar plezier.

Restaurant of coffeebar?

Reuselink in Winterswijk beschikt over een tweetal eetgelegenheden, zo vindt u bij ons een modern restaurant en een coffeebar met terras. In ons moderne restaurant geniet u van een heerlijk diner tegen een betaalbare prijs. Ons à la carte menu beschikt tevens over gerechten speciaal voor kinderen. In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voelt u zich gegarandeerd thuis en geniet u van uw gezin en van het eten.

Bij onze coffeebar met terras kunt u terecht voor een goede bak koffie met een overheerlijk stuk gebak, een smaakvolle lunch of een gezellig, culinair diner. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Verwen uw kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje! Wanneer het buiten lekker weer is kunt u lekker genieten op ons vernieuwde Franse terras. Lekker genieten in de loungebanken en knusse hoekjes onder sfeervolle verlichting en tussen de fruitbomen. Zo wordt uiteten met uw kinderen een ware beleving.

Lekker uitrazen in de (binnen)speeltuin

Het blijft een lastig iets voor ouders; kinderen die tijdens het eten van tafel gaan, vooral wanneer de maaltijd op is. Bij Reuselink in Winterswijk vindt u een speeltuin, zowel binnen- als buiten. Voor de kinderen is er niks leuker om na afloop van de maaltijd lekker uit te razen in de speeltuinen. Wanneer uw kinderen zich vermaken met de glijbanen, het springkussen of in het zand, kunt u genieten van een bak koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten!

Bowlen met de kids

Sinds kort hebben wij ook vier bowlingbanen bij ons restaurant. Bowlen is leuk voor jong en oud en daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit met de kids. Wat is er nu leuker dan eerst gezellig met z’n allen een potje te bowlen en daarna een lekker hapje te eten met uw kinderen?

Reserveer uw tafel!

Wilt u lekker komen eten bij Reuselink in de groene omgeving van Winterswijk? Reserveer dan een tafel. Dat kan heel eenvoudig online, via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl. Bevat uw gezelschap personen met een allergie of om andere redenen voorkeur hebben voor het weglaten van bestanddelen van onze gerechten? Geeft u dit dan bij de reservering aan.

Wilt u meer weten over uiteten in Winterswijk met kinderen bij Reuselink of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag in ons restaurant, coffeebar of op ons terras.