Vier je kinderfeestje bij Reuselink

Ben je binnenkort jarig? Dan mag je wat verzinnen voor jouw kinderfeestje! Dit moet natuurlijk het beste feestje uit jouw klas zijn, waarbij alle kinderen het naar hun zin hebben. En ter afsluiting natuurlijk frietjes! Wij zorgen er voor dat jouw kinderfeestje top wordt!

Reuselink: een verrassende plek voor een kinderfeestje

Speciaal voor jou en jouw vriendjes en vriendinnetjes hebben wij een kinderplein ingericht. Aan de ene kant van het plein bevindt zich de buitenspeeltuin en aan de andere kant de binnenspeeltuin.

In beide speeltuinen kun je heerlijk spelen: klimmen, klauteren en glijden. Ben je even klaar met spelen? Loop dan eens naar onze mini kinderboerderij.

binnenspeeltuin bij ons resutaurant

Ranja en iets lekkers mogen niet ontbreken

Door al het spelen krijg je natuurlijk dorst! Daarom zorgen wij voor ranja en chipjes. Zo kun je weer lekker verder spelen. En als afsluiter van jouw feestje eindigen we natuurlijk met friet met een minisnack en een ijsje!

Kinderfeestarrangement

Kom je jouw kinderfeestje bij ons vieren? Vraag je ouders dan om bij ons te reserveren. Ze kunnen het speciale kinderfeestarrangement boeken. Wat betekent dit?

– Onbeperkt spelen in de binnen- en buitenspeeltuin

– Bezoek aan de kinderboerderij met een minipaard, varkentjes en geitjes

– Ranja voor de kinderen en tweemaal koffie/thee voor de begeleidende volwassenen

– Zakje chips

– Frietjes met minisnack

– IJsje

Meer informatie voor je ouders

Wil je je verjaardag bij ons komen vieren? Vraag je ouders dan om via onderstaand formulier jouw kinderfeestje te reserveren. Oh en je ouders gaan vast vragen hoeveel het kost. Voor slechts €8,95 per kind en €6,95 per volwassene boek je dit leuke kinderfeestje!

Reserveringsformulier

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.