Vier Pasen bij Reuselink 

Wil je Pasen gezellig samen met familie of vrienden vieren, maar heb je nog geen idee wat je gaat doen? Op 1e Paasdag wordt er een paasbrunch georganiseerd in ons restaurant in Winterswijk en jij bent van harte uitgenodigd om samen met ons het Paasfeest te vieren. Ons paasbrunchbuffet is geschikt voor iedereen; voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. 

Vier Pasen samen

Een paasbuffet is een perfecte manier om samen het traditionele Paasfeest te vieren. Voor €27,50 per persoon kom je gezellig bij ons eten en genieten van een koud- en warm buffet. Voor jonge gasten tot 12 jaar betaal je €17,50 per persoon. Voor kinderen tot en met 8 jaar is er een speciaal kinderbuffet voor €1,50 per levensjaar.

Wist je dat ons restaurant zeer geschikt is voor kinderen? Speciaal voor de jonge gasten hebben we een aparte speelhoek ingericht. Ook kunnen ze gaan spelen in onze (indoor) speeltuin. Zo hoeven de kinderen niet lang aan tafel te zitten en geniet iedereen van een leuke dag! 

Datum en tijd

We ontvangen je graag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur voor het paasbrunchbuffet op 1e Paasdag, zondag 9 april 2023. 

Reserveer snel!

Wil je gezellig komen brunchen tijdens Pasen met jouw gezin, familie of vrienden? Reserveer dan eenvoudig een tafeltje bij ons. Dit kan telefonisch via +31 (0)543 51 30 25 of via de mail info@reuselink.nl. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn, horen wij dat graag.
 
PS We hebben een beperkt aantal plekken dus wacht niet te lang met reserveren.  
 
Wij kijken ernaar uit om je met Pasen te mogen begroeten in ons restaurant!