Vriendendag organiseren

Bent u dit jaar aan de beurt voor het organiseren van een vriendendag? Bekijk eens de mogelijkheden die Reuselink in Winterswijk u te bieden heeft! 

Je kijkt er weken naar uit en blikt er nog maanden op terug

Een vriendendag; u kijkt er weken naar uit en blikt er nog maanden op terug. Een dag lekker actief bezig zijn en als afsluiter genoeg tijd om te kletsen, te eten en te drinken; dat is een perfecte invulling van een vriendendag.

Onze spectaculaire bowlingbanen en indoor jeu de boules banen bieden gegarandeerd een ideale activiteit voor een vriendenuitje. Dit kan in de middag, in een wat rustigere opstelling, maar kan ook ’s avonds wanneer de muziek vrolijk aanwezig is en de lichtshows voor de magie zorgen! Goede energie! Echt een leuke avond uit!

Bij Reuselink organiseert u een dag dat voor ieder wat wils heeft! 

Combineer de avond met een gezellig hapje eten

Het restaurant van Reuselink sluit direct aan op de bowling- en jeu de boules banen. Sluit uw dag af met een lekker hapje eten. Wij bieden heerlijke burgers in verschillende varianten en ook onze pancakes zijn echte aanraders. Benieuwd geworden naar ons complete menu? Bekijk dan onze menukaart

Bespreek je ideeën!

Wilt u graag uw vriendendag bij ons organiseren? Gezellig! Bespreek geheel vrijblijvend uw ideeën bij ons. Wij vertalen uw wensen graag naar een geslaagde dag. Of wilt u meer weten over het organiseren van een vriendendag bij Reuselink in de omgeving van Winterswijk? Neem contact met ons. Wij zijn dagelijks te bereiken via +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne