Zaal huren voor een bruiloft?

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een zaal huren voor uw bruiloft? Dan bent u bij Reuselink zalencentrum aan het juiste adres! Onze locatie bevindt zich aan de rand van Winterswijk (Achterhoek), omgeven door het Nationaal Landschap. Onze horeca heeft verschillende zalen, van klein tot groot, in verschillende stijlen. U kunt bij ons ook buiten trouwen, in de tuin van het prachtige rijksmonument Erve Brookert! U kunt dus altijd bij ons terecht.

Verschillende feestzalen voor iedere bruiloft

Het ene bruidspaar geeft de voorkeur aan een bruiloft met een kleine(re) groep familie en vrienden, terwijl een ander bruidspaar het liefst een grote bruiloft geeft of een uitgebreide receptie. Aan de wensen van ieder bruidspaar kunnen wij tegemoet komen. Wij hebben verschillende feestzalen die door een flexibel wandsysteem groter en kleiner gemaakt kunnen worden, afhankelijk van het aantal gasten.

Onze zalen hebben allemaal zo hun eigen stijl en sfeer.  De luxe Jupiterzaal biedt ruimte tot ongeveer 150 gasten.

Lekker eten tijdens uw trouwfeest

Reuselink heeft niet alleen dé perfecte zaal voor uw bruiloft. We zijn veel meer! Een uitgebreide koffietafel met een verschillende soorten gebak en andere lekkernijen of een bruidstaart mogen zeker niet ontbreken.

Gedurende de dag kunnen wij u en uw gasten ook culinair verrassen. In ons restaurant kunnen wij een heerlijke lunch (bijvoorbeeld in de vorm van een high tea of broodjesbuffet) en een uitgebreid diner serveren. Het diner serveren wij, aan tafel of in buffetvorm. Dat overleggen we met elkaar!

 

Erve Brookert: officiële trouwlocatie

Erve Brookert, gelegen op ons terrein, is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. De ingerichte tuin rondom het boerderijtje is niet alleen een prachtige plek om uw gasten te ontvangen, maar ook nog eens door de Gemeente Winterswijk aangewezen als officiële trouwlocatie. De tuin kunnen we geheel naar eigen wens aankleden. Zo kunt u in de gewenste sfeer en te midden van familie en vrienden elkaar het ja-woord geven. Deze mooie omgeving is ook zeer geschikt voor het maken van een prachtige trouwreportage.

Overnachtingsmogelijkheden bij Reuselink

Wellicht komen een aantal van uw gasten niet uit de buurt of willen een aantal van uw gasten gebruik maken van de mogelijkheid om te blijven overnachten. Op onze camping (Het Winkel) kunnen uw gasten overnachten in een chalet of Glamping lodgetent. Verder beschikt Het Winkel ook over een 10-persoons familiehuis waar uw gasten de nacht kunnen doorbrengen.

De voorbereiding van uw grote dag

Op uw grote dag mag er natuurlijk niets mis gaan. Uw wensen voor uw trouwdag zijn de basis voor onze ideeën. Kiest u ervoor om een zaal voor uw bruiloft te huren bij Reuselink, dan zorgen wij ervoor, dat uw trouwlocatie er tip top en volledig naar uw wens uit komt te zien. Dat is alweer een zorg minder!

Meer informatie over het huren van een zaal voor uw bruiloft?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die zalencentrum Reuselink te bieden heeft als locatie voor uw bruiloft of avondfeest? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs! Wij laten u graag de mogelijkheden zien en proeven die wij te bieden hebben om de mooiste dag van uw leven tot een onvergetelijke dag te maken!