Op zoek naar een zaal voor een bruiloft?

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een mooie en gezellige locatie voor jouw bruiloft? Dan ben je bij Reuselink aan het juiste adres! Onze locatie bevindt zich aan de rand van Winterswijk (Achterhoek), omgeven door het Nationaal Landschap. Onze horeca heeft verschillende zalen, van klein tot groot, in verschillende stijlen. Je kunt bij ons ook buiten trouwen, in de tuin van het prachtige rijksmonument Erve Brookert! Je kunt dus altijd bij ons terecht.

Verschillende feestzalen voor iedere bruiloft

Het ene bruidspaar geeft de voorkeur aan een bruiloft met een kleine(re) groep familie en vrienden, terwijl een ander bruidspaar het liefst een grote bruiloft geeft of een uitgebreide receptie. Aan de wensen van ieder bruidspaar kunnen wij tegemoet komen. Wij hebben verschillende feestzalen die door een flexibel wandsysteem groter en kleiner gemaakt kunnen worden, afhankelijk van het aantal gasten.

Onze zalen hebben allemaal zo hun eigen stijl en sfeer. De luxe Jupiterzaal biedt ruimte tot ongeveer 150 gasten.

Lekker eten tijdens jouw trouwfeest

Reuselink heeft niet alleen dé perfecte zaal voor jouw bruiloft. We zijn veel meer! Een uitgebreide koffietafel met een verschillende soorten gebak en andere lekkernijen of een bruidstaart mogen zeker niet ontbreken.

Gedurende de dag kunnen wij jou en jouw gasten ook culinair verrassen. In ons restaurant kunnen wij een heerlijke lunch (bijvoorbeeld in de vorm van een high tea of broodjesbuffet) en een uitgebreid diner serveren. Het diner serveren wij, aan tafel of in buffetvorm. Dat overleggen we met elkaar!

 

Erve Brookert: officiële trouwlocatie

Erve Brookert, gelegen op ons terrein, is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. De ingerichte tuin rondom het boerderijtje is niet alleen een prachtige plek om jouw gasten te ontvangen, maar ook nog eens door de Gemeente Winterswijk aangewezen als officiële trouwlocatie. De tuin kunnen we geheel naar eigen wens aankleden. Zo kun je in de gewenste sfeer en te midden van familie en vrienden elkaar het ja-woord geven. Deze mooie omgeving is ook zeer geschikt voor het maken van een prachtige trouwreportage.

Overnachtingsmogelijkheden bij Reuselink

Wellicht komen een aantal van jouw gasten niet uit de buurt of willen een aantal van jouw gasten gebruik maken van de mogelijkheid om te blijven overnachten. Op onze camping (Het Winkel) kunnen jouw gasten overnachten in een chalet of Glamping lodgetent. Verder beschikt Het Winkel ook over een 10-persoons familiehuis waar jouw gasten de nacht kunnen doorbrengen.

De voorbereiding van jouw grote dag

Op jouw grote dag mag er natuurlijk niets mis gaan. Jouw wensen voor jouw trouwdag zijn de basis voor onze ideeën. Kies je ervoor om een zaal voor jouw bruiloft te huren bij Reuselink, dan zorgen wij ervoor, dat jouw trouwlocatie er tip top en volledig naar jouw wens uit komt te zien. Dat is alweer een zorg minder!

Meer informatie over een zaal voor jouw bruiloft?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft als locatie voor jouw bruiloft of avondfeest? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs! Wij laten jou graag de mogelijkheden zien die wij te bieden hebben om de mooiste dag van jouw leven tot een onvergetelijke dag te maken!