Erve Brookert

Erve Brookert is een Rijksmonument uit 1875 en beschikt over een theetuin. Ga terug in de tijd en ontdek deze prachtige plek. Naast ons restaurant, onze coffeebar en ons terras kunt u ook gebruik maken van Erve Brookert. Deze oud Saksische boerderij is nog geheel in originele staat en is met recht een pareltje te noemen in het Nationaal Landschap van Winterswijk.

Hapje eten met uitzicht op historie

We weten het allemaal; uit eten is een van de lekkerste dingen om te doen. Naast de smaak en kwaliteit van het eten is er nog iets belangrijk voor de keuze van het restaurant; de uitstraling. En zeg nou zelf? Wat is nou lekkerder dan genieten van heerlijke eten met uitzicht op dit prachtige stukje historie? Niks toch. Bij Reuselink vindt u dat. Komt u ook tot rust in ons restaurant, coffeebar of op het terras? Tot snel!

Iets te vieren?

Feestje? Dan zit u bij Reuselink goed. Erve Brookert is een prachtige plek om uw gasten te ontvangen. De locatie leent zich ideaal voor verjaardagsfeesten, trouwfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsborrels of familiedagen. Erve Brookert is zelfs een officiële trouwlocatie. In de idyllische tuinen rondom de boerderij is het een waar genot om samen te proosten. Wilt u uw gasten ook laten genieten van dit prachtige stukje historie? Wij verzorgen ook rondleidingen in de boerderij. U waant zich dan écht even in de 19de eeuw.

Het organiseren van een feest bij Reuselink is eenvoudig. Wat u wensen ook zijn, wij vertalen ze graag naar een geslaagd feestje.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die Erve Brookert te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op! Graag zien wij u bij Reuselink in Winterswijk Brinkheurne.

 de tuin van reuselink is zeer geschikt voor een tuinfeest of bruiloft in winterswijk