Zakelijke arrangementen

Voor zakelijke activiteiten zit je bij Reuselink in Winterswijk goed. Naast het aanbod van een tal van arrangementen voor families, biedt Reuselink ook op zakelijk gebied veel mogelijkheden. Kom eens een dag vergaderen in een van onze zalen en sluit de dag gezamenlijk af met een lekker hapje eten. 

Zaalhuur

Reuselink beschikt over verscheidene soorten zalen die geschikt zijn voor verschillende zakelijke doeleinden. Zo kun je bij ons vergaderen, bijeenkomsten houden, lezingen organiseren of bijvoorbeeld workshops geven. Heb je een ander doel voor ogen? Geen probleem. Voor het huren van een losse zaal betaal je per dagdeel. Elke zaal is voorzien van Whiteboard met stiften, een flipover met stiften en papers, een beamer en een projectiescherm. 

Arrangementen

Daarnaast kun je kiezen voor complete zakelijke arrangementen. Naast de huur van een losse zaal, beschik je bij een arrangement verder over technische benodigdheden voor jouw activiteit, koffie, thee en water. Reuselink biedt arrangementen voor een tijdsduur van 5 uur of voor een gehele dag aan. Bovendien kun je het arrangement uitbreiden met een borrel (inclusief warme hapjes), een diner of buffet. 

Boules & Bowling

Wil je naast jouw vergadering of bijeenkomst nog een leuke activiteit toevoegen? Bij Reuselink vind je vier sfeervolle bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. De perfecte onderbreking of afsluiting van jouw zakelijke bijeenkomst. Wie gooit de meeste strikes? De Jeu de Boules-banen zorgen voor onverwachts veel spelplezier. 

Wat zijn jouw wensen?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor zakelijke activiteiten bij Reuselink? Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Of heb je wensen voor jouw eigen activiteit? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek jouw idee├źn. In overleg met ons zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Wij zijn dagelijks te bereiken op +31 (0)543 51 30 25. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne