Vier Pasen bij Reuselink

Kom gezellig samen met familie en vrienden Pasen vieren tijdens onze speciale paasbrunch op 1e Paasdag, zondag 31 maart 2024. Van 10.30 tot 13.00 uur verwelkomen we je graag in ons restaurant voor een feestelijke ochtend vol lekkers en gezelligheid!

Onze paasbrunch is geschikt voor iedereen, groot en klein, met prijzen van €32,50 voor volwassenen en €19,50 voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Speciaal voor de kleintjes tot en met 8 jaar hebben we een kinderbuffet voor slechts €2,00 per levensjaar.

Op het menu

Je kunt onbeperkt genieten van diverse broodjes, waaronder croissants, feestelijke paasstol, speltbrood en bolletjes. Daarnaast bieden we verschillende warme gerechten aan, zoals pulled pork, gemarineerde kippendij, pasteitjes met paddenstoelenragout, diverse soepen en een smakelijke Spanish omelet.

Voor de liefhebbers van koude gerechten hebben we onder andere quiche en huisgemaakte rundvleessalade. Geniet van een ruime keuze aan luxe beleg, zoals hammen, zalm, brie en rosbief. Natuurlijk koken we ook heerlijke verse eitjes! Bij de Paasbrunch zijn koffie, thee en Jus d’Orange inbegrepen. Overige drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar aan de bar.

Terwijl de volwassenen gezellig bijpraten, vermaken de kinderen zich in ons speelhoekje of in de binnen- en buitenspeeltuin. 

Reserveren
Paasbrunch bij Reuselink.

Reserveer snel!

Wil je gezellig komen brunchen tijdens Pasen met jouw gezin, familie of vrienden? Reserveer dan eenvoudig een tafeltje bij ons via ons reserveringssysteem. Wanneer er speciale allergenen of dieetwensen van toepassing zijn, horen wij dat graag.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen Pasen te vieren bij Reuselink! Voor vragen zijn we bereikbaar via +31 (0)543 51 30 25 of via e-mail op info@reuselink.nl.

Tot ziens bij Reuselink!