Restaurant Reuselink heeft een gezellig terras in Winterswijk waar je met het hele gezin of met een stel vrienden kan genieten van de zon.

Genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar of op een zonovergoten dag in de zomer. Onze grote parasols en bomen zorgen voor aangename schaduwrijke plekjes. Na een gezellige dag nog even lekker naborrelen? Dat kan ook op ons terras met sfeervolle verlichting en heerlijke loungebanken.

Terwijl de (klein)kinderen zich kunnen vermaken in onze speeltuinen geniet je nog even na op ons ruime terras.

Kom langs voor een lekkere kop koffie, een heerlijk diner, of reserveer een high beer of high wine. Wij verwelkomen je graag!

Ontdek de prachtige natuur van Winterswijk

Ontdek de omgeving

Winterswijk kent een prachtige groene en natuurlijke omgeving. Heerlijk om lekker een eind te wandelen door de bossen of een ideale mogelijkheid om de fiets te pakken en erop uit te trekken. Zo ontdek je zelf hoe mooi Winterswijk en zijn omgeving is.

Winterswijk kent verschillende fietstochten. Zo kun je erop uittrekken in verschillende richtingen, kies bijvoorbeeld voor ‘Fietsroute het Winkel’. Deze route begint en eindigt bij restaurant Reuselink. De route is ongeveer twintig kilometer lang en neemt je mee langs de mooiste plekjes van Winterswijk. Na afloop van de route kunt je je e-bike bij ons opladen en zelf ook heerlijk tot rust komen op ons terras of in ons restaurant.

kom tot rust

 

En zeg eens eerlijk, wat is er nou heerlijker dan een lekkere lunch, een kopje koffie of iets anders lekkers op een zonnig terras midden tussen de natuur, nadat je een heerlijk stuk gefietst hebt? Bij Reuselink zit je hiervoor goed. Kinderen zijn van harte welkom om te komen spelen op het kidsplein, terwijl je zelf lekker kan genieten van de zon op ons heerlijke lounge terras. Je komt geheel tot rust in onze loungebanken en knusse hoekjes. En dat allemaal op houten vlonders, onder sfeervolle verlichting en tussen de bomen.

Reserveren of vragen

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij je om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Het is helaas niet mogelijk om vooraf een plekje op het terras te reserveren.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!