Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kun je een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor verschillende arrangementen zoals een high beer/wine of high tea. Gezellig genieten met je vrienden, collega’s of familie? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes.

Voor ieder gezelschap hebben wij een leuke plek in ons sfeervolle restaurant. Gezellig, eenvoudig en voor een mooie prijs!

Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Bekijk dan snel onze menukaarten.

 

Natuur van Winterswijk

Restaurant in bosrijke omgeving

Ons restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Winterswijk. Het is heerlijk om op een zondagmiddag een fijne boswandeling te maken. Om vervolgens lekker te genieten van je diner in ons sfeervolle restaurant. Een rustgevende groene omgeving, op een unieke locatie.

Uitgebreide menukaart

Er is een ruime keuze voor diner, lunch of een gezellige borrel. Natuurlijk hebben we voor de kinderen een speciaal kidsmenu. Terwijl de kinderen op het eten wachten, kunnen ze heerlijk spelen in de vrolijke kinderhoek van ons restaurant of in één van de speeltuinen.

Allergie of (dieet)wens?

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Voorzieningen bij het restaurant

Naast het restaurant is een indoor speeltuin en outdoor speeltuin. Lekker eten combineren met een activiteit? Reuselink heeft vier moderne bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Gezellig met de familie een uurtje bowlen en vervolgens lekker lunchen of dineren in ons restaurant en de dag afsluiten met een heerlijke sorbet of een softijsje.

Ontdek onze speeltuinen
Verschillende speelmogelijkheden bij Reuselink.

Arrangementen

High Beer bij Reuselink.
Samen proosten
Voor € 28,50 p.p.
High Beer

Ben jij een echte bierliefhebber? Ga dan voor onze High Beer! Hierbij serveren wij drie soorten bier met heerlijke bijpassende gerechtjes in ons restaurant.

  • Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

High tea bij Reuselink
Gezellig bijkletsen
Voor € 23,50 p.p.
High Tea

Geniet van lekkere sandwiches, taart, bonbons en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een High Tea niet compleet zonder thee, deze kun je onbeperkt drinken. Wil je liever koffie in plaats van thee? Dan is dit ook mogelijk.

  • Dit arrangement is vanaf 4 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

High Wine bij Reuselink
Wine o' clock
Voor € 28,50 p.p.
High Wine

Bij de High Wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijg je allerlei lekkernijen.

  • Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

Reserveren of vragen?

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij je om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!