Restaurant in Winterswijk

Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kunt u een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Ons restaurant in Winterswijk biedt lunch, diner en borrel mogelijkheid. Ook kunt u bij ons een high beer/wine, ontbijt en high tea reserveren. Gezellig genieten met een groep? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes. Voor ieder gezelschap hebben wij een geschikte plek in ons restaurant. Snel, eenvoudig en voor een mooie prijs!

Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Bekijk dan snel onze menukaarten.

Restaurant in bosrijke omgeving

Ons restaurant is gelegen te midden van de bossen van Winterswijk. Het is heerlijk om op een zondagmiddag voor uw diner een fijne boswandeling te maken. Om vervolgens lekker te genieten van uw diner in ons sfeervolle restaurant. Een rustgevende groene omgeving, zo dineert u in alle rust en op een unieke locatie.

Uitgebreide menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid aanbod voor diner, lunch en borrel gelegenheid. Ook is er een speciaal kidsmenu. Terwijl de kinderen op het eten wachten, kunnen ze heerlijk spelen in de speelhoek of in een van onze speeltuinen.

Restaurant Reuselink in Winterswijk

Allergie of (dieet)wens?

Heeft u een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Voorzieningen bij het restaurant

Dichtbij het restaurant is een indoor speeltuin en outdoor speeltuin. Lekker eten combineren met een activiteit? Reuselink heeft vier moderne bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Gezellig met de familie een potje bowlen en vervolgens lekker lunchen of dineren in ons restaurant? Het kan allemaal.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij u om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via het onderstaande reserveringssysteem: