Arrangementen

Reuselink

Wilt u gezellig uit eten met een groep vrienden of met uw collega’s? Of wilt u een diner organiseren bij uw verjaardagsfeest? Reuselink heeft verschillende smakelijke arrangementen voor groepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige tafel BBQ met verschillende soorten vlees en vis. Ook hebben we een menu speciaal voor groepen waarbij u de keuze heeft uit verschillende voor-, hoofd en nagerechten. Liever een diner in buffetvorm? Kijk dan eens bij onze buffetmogelijkheden. Van stamppotbuffet tot barbecuebuffet. Wij hebben voor elk wat wils. Ook voor ontbijt- en lunchbuffeten of zelfs tapasbuffeten bent u bij Reuselink aan het goede adres.

Tafel BBQ

Wilt u de gezelligheid van gourmetten, maar dan met een barbecue? Dat kan met met het tafel BBQ arrangement. U heeft de keuze uit verschillende soorten vlees en scampi die u zelf kunt barbecueën op de Lotus barbecue. Daarnaast krijgt u ook stokbrood met smeersels, rauwkostsalade, een groenteschotel, frites en sauzen. Dit arrangement is te reserveren vanaf 2 personen. Voor kinderen is er een aangepast menu. Mocht de tafel BBQ in verband met het weer niet mogelijk zijn, dan kunt u binnen genieten van een speciaal menu.

High tea

Bij Reuselink kunt u ook terecht voor een traditionele high tea. Geniet van lekkere sandwiches, scones, mini muffins en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een high tea niet compleet zonder thee, deze kunt u onbeperkt drinken. Als u in plaats van thee koffie wilt, kan dat ook. Dit arrangement is vanaf 4 personen te reserveren minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

High wine en high beer

Ook lekker! Een high wine of high beer bij Reuselink. Bij de high wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijgt u allerlei bijpassende lekkernijen. Bent u meer van het bier? Ook een high beer is bij ons te boeken. Wij serveren u drie soorten bier met eveneens heerlijke bijpassende gerechtjes. Beide arrangementen zijn vanaf 2 personen te reserveren minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Groepsmenu

Bent u met 12 personen of meer? Dan hebben we ook een speciaal groepsmenu. U heeft de keuze uit twee gangen (voor- en hoofdgerecht) en drie- of viergangen, maar alleen een hoofdgerecht is natuurlijk ook mogelijk. Ook hebben we een speciale juniorkaart voor kinderen tot 12 jaar.

Buffetmogelijkheden

Ook voor een buffet bent u bij Reuselink aan het goede adres. Wij bieden diverse buffetmogelijkheden voor elk moment van de dag en voor elk seizoen. Wat dacht u van een lekker ontbijt-, lunch of brunchbuffet? Ook hebben we verschillende warm en koud buffetten, zoals een lekker stamppotbuffet of najaarsbuffet voor in de winter. Met mooi weer is een barbecue menu natuurlijk ook heerlijk. Dessert na? Dat kan ook! Wij hebben twee dessertbuffetten voor u samengesteld. Wilt u liever een paar kleine hapjes voor bij de borrel? Kijk dan eens naar ons tapasbuffet of een van de fingerfood buffetten.

Wandelarrangement

Houdt u van wandelen? Zin om er lekker op uit te gaan? Dan is dit uitgebreide wandelarrangement perfect voor u! Verscholen in de bossen tussen hoge bomen en beekjes vindt u ons restaurant. Perfect start en finish punt voor uw wandeling. We ontvangen u met koffie en gebak. U kunt kiezen uit een route van 3, 6 of 8 kilometer. Bij terugkomst krijgt u een heerlijke 2-gangenlunch óf lekkere borrel met bittergarnituur, net welk arrangement u vooraf heeft gekozen. Het arrangement met lunch kost slechts €17,50, het arrangement met ter afsluiting de borrel heeft u al voor €14,50.

Komt u met een groep van 11 personen of meer? Dan betaalt u per persoon slechts €16,50 voor het arrangement met lunch en slechts €13,50 voor het arrangement met borrel.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch.

Pasen

Wilt u met Pasen lekker uit eten met uw familie? Kom dan naar Reuselink! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke paasbrunch en een paasbuffet op 1e Paasdag! Lees meer over onze paasbrunch en paasbuffet en reserveer uw tafel!

Meer weten?

Wilt u meer weten over alle arrangementen bij Reuselink? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze pagina Menukaart. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.