Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kun je een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving.

Een heerlijke high beer, high wine, high tea reserveren? Gezellig genieten met een groep? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes. Voor ieder gezelschap hebben wij een leuke plek in ons restaurant. Lekker, gezellig en voor een mooie prijs! 

Wens je met meer dan 10 volwassenen te dineren? Dan serveren wij uitsluitend ons groepsmenu.

Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Bekijk dan hieronder onze menukaarten.

Heb je een allergie of dieetwens? Geef het aan onze medewerkers door. Wij denken graag met je mee! 

Arrangementen

High Beer bij Reuselink.
Samen proosten
Voor € 28,50 p.p.
High Beer

Ben jij een echte bierliefhebber? Ga dan voor onze High Beer! Hierbij serveren wij drie soorten bier met heerlijke bijpassende gerechtjes in ons restaurant.

  • Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

High tea bij Reuselink
Gezellig bijkletsen
Voor € 23,50 p.p.
High Tea

Geniet van lekkere sandwiches, taart, bonbons en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een High Tea niet compleet zonder thee, deze kun je onbeperkt drinken. Wil je liever koffie in plaats van thee? Dan is dit ook mogelijk.

  • Dit arrangement is vanaf 4 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

High Wine bij Reuselink
Wine o' clock
Voor € 28,50 p.p.
High Wine

Bij de High Wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijg je allerlei lekkernijen.

  • Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren.
  • Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

 

Reserveren of vragen

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij je om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!