Gezellig eropuit met je (klein)kinderen? Restaurant Reuselink in Winterswijk is een echt familierestaurant. We beschikken over een heerlijke menukaart (inclusief kidsmenu). In ons restaurant vind je het concept; Burgers & Pancakes. Hiernaast serveren we ook onze specials zoals bijvoorbeeld heerlijke zalm met sinaasappelsaus, rundersucade of spareribs. Verwen je kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje! Onze allerkleinste gasten kunnen zich heerlijk vermaken in ons speciale speelhoekje, dat eenvoudig te herkennen is aan de prachtige muurschildering met het bospad.

Voor nog meer vermaak kun je met het hele gezin bowlen of jeu de boulen. Onze vier bowlingbanen zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Jeu de boules is een ontzettend leuk indoorspel voor jong en oud. Zo wordt uit eten met kinderen één groot feest.

Lekker glijden van de glijbaan bij Reuselink

Uren speelplezier & blije gezichtjes

Naast bowlen kunnen jouw kinderen zowel in onze binnenspeeltuin als buitenspeeltuin terecht. Wanneer de kinderen zich vermaken op de glijbanen, het springkussen of in het zand, kan jij genieten van een kopje koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten! In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voel je je gegarandeerd thuis.

Menukaarten

 

Nieuwsgierig geworden naar wat er op het menu staat? Bekijk dan onze menukaart via onderstaande button.

Neem alvast een kijkje

Tafelen met de hele familie bij Reuselink in Winterswijk
Lekker met de kids eten bij Reuselink
12-uurtje lunch bij Reuselink
Ga van de hoge gele glijbaan bij Reuselink.
Plezier in de binnenspeeltuin
Gezellig tafelen met de hele familie.
Familierestaurant Reuselink
Familie-uitje bij Reuselink

Reserveren of vragen

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij je om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!